A Apapat Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2019 #1 Bileğime belirsizlik ilkesini dövme olarak yaptırmak istiyorum. Üniversite sınavına girerken sıkıntı olur mu?
Bileğime belirsizlik ilkesini dövme olarak yaptırmak istiyorum. Üniversite sınavına girerken sıkıntı olur mu?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 18 Şubat 2019 #2 Niye olsun? Anca yüzüne, fotoğrafına benzemeyecek hale getirecek bir dövme yaptırırsan öyle bir sorun ile karşılaşırsın.
Niye olsun? Anca yüzüne, fotoğrafına benzemeyecek hale getirecek bir dövme yaptırırsan öyle bir sorun ile karşılaşırsın.
H HomoDarwinus Ziyaretçi 18 Şubat 2019 #3 painkiller dedi: Niye olsun? Anca yüzüne, fotoğrafına benzemeyecek hale getirecek bir dövme yaptırırsan öyle bir sorun ile karşılaşırsın. Genişletmek için tıkla... Kolumuza kopya dövmesi yaptırsak?
painkiller dedi: Niye olsun? Anca yüzüne, fotoğrafına benzemeyecek hale getirecek bir dövme yaptırırsan öyle bir sorun ile karşılaşırsın. Genişletmek için tıkla... Kolumuza kopya dövmesi yaptırsak?
A Apapat Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2019 #4 painkiller dedi: Niye olsun? Anca yüzüne, fotoğrafına benzemeyecek hale getirecek bir dövme yaptırırsan öyle bir sorun ile karşılaşırsın. Genişletmek için tıkla... Belirsizlik ilkesinin bir formül olduğunu göz önünde bulundurursak kopya muamelesi görebilir diye düşünmüştüm.
painkiller dedi: Niye olsun? Anca yüzüne, fotoğrafına benzemeyecek hale getirecek bir dövme yaptırırsan öyle bir sorun ile karşılaşırsın. Genişletmek için tıkla... Belirsizlik ilkesinin bir formül olduğunu göz önünde bulundurursak kopya muamelesi görebilir diye düşünmüştüm.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 18 Şubat 2019 #5 Bahsettiğin fizik formülü ise pek sanmıyorum Hatta kesinlikle almazlar.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Şubat 2019 #6 Formül vb. içermiyorsa bir şey olmaz. Arkadaşımın 2 kolu da kaplamaydı. Garip garip şekiller vardı. Üstüne de tişörtle gitti. Bakmamışlar bile.
Formül vb. içermiyorsa bir şey olmaz. Arkadaşımın 2 kolu da kaplamaydı. Garip garip şekiller vardı. Üstüne de tişörtle gitti. Bakmamışlar bile.
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.835 Çözümler 20 18 Şubat 2019 #7 Apapat dedi: Belirsizlik ilkesinin bir formül olduğunu göz önünde bulundurursak kopya muamelesi görebilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... E sende sınavlardan sonra yaptırıver. Belki fikrinden vazgeçer başka bir dövme yaptırmak istersin. Belli mi olur
Apapat dedi: Belirsizlik ilkesinin bir formül olduğunu göz önünde bulundurursak kopya muamelesi görebilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... E sende sınavlardan sonra yaptırıver. Belki fikrinden vazgeçer başka bir dövme yaptırmak istersin. Belli mi olur
A Apapat Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2019 #8 WTC dedi: E sende sınavlardan sonra yaptırıver. Belki fikrinden vazgeçer başka bir dövme yaptırmak istersin. Belli mi olur Genişletmek için tıkla... Mantıklı olan bu gibi duruyor.
WTC dedi: E sende sınavlardan sonra yaptırıver. Belki fikrinden vazgeçer başka bir dövme yaptırmak istersin. Belli mi olur Genişletmek için tıkla... Mantıklı olan bu gibi duruyor.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 18 Şubat 2019 #9 Silinen üye dedi: Kolumuza kopya dövmesi yaptırsak? Genişletmek için tıkla... Apapat dedi: Belirsizlik ilkesinin bir formül olduğunu göz önünde bulundurursak kopya muamelesi görebilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yok artık O kadar mı azimle inandınız kopya çekmeye Sınavdan çıkıp direkt dövme salonuna da gidebilirsin. Yani illa şimdi yaptırmanı gerektirecek bir durum yoksa.
Silinen üye dedi: Kolumuza kopya dövmesi yaptırsak? Genişletmek için tıkla... Apapat dedi: Belirsizlik ilkesinin bir formül olduğunu göz önünde bulundurursak kopya muamelesi görebilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yok artık O kadar mı azimle inandınız kopya çekmeye Sınavdan çıkıp direkt dövme salonuna da gidebilirsin. Yani illa şimdi yaptırmanı gerektirecek bir durum yoksa.
Bruce_Wayne Kilopat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 55 22 Şubat 2019 #10 Hiçbir şey olmaz. Geçen sene sınava girdim ben,arkamdaki eleman kollarından omzuna kadar dövme yaptırmış bir şey demediler
Hiçbir şey olmaz. Geçen sene sınava girdim ben,arkamdaki eleman kollarından omzuna kadar dövme yaptırmış bir şey demediler