Üniversite sınavına nasıl çalışılmalı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Selamlar, üniversite yılıma girmiş bulunuyorum. Şu andan itibaren ders çalışmaya başlamak istiyorum lakin nereden başlayacağımı bilmiyorum. Nasıl çalışmalıyım? Nasıl kitaplar almalıyım? Ne kadar not tutmalıyım? Ağustos ayına girmek üzereyiz geç kalmadım değil mi? Çalıştıklarımı unutmadan nasıl ilerleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç kalmadın hocam. Öncelikle temel kitaplar alaraktan YouTube üzerinden gidebilirsin. Temel kitaplar için benim önerebileceğim Aktif Yayınları, Okyanus, olur. 345'de alınabilir. YouTube üzerinden ders videosunu dinle, sonra yapamadığın soru ve konuların üstüne git.

Ne yaptınız hocam.

Siber güvenlikten mezun oldum hocam bu yıl itibarıyla.

Hayırlı uğurlu olsun hocam hayatınızda başarılar. Bu bölümün nasıl bir bölüm olduğunu ve nasıl kazandığınızı merak etmedim değil, bunun hakkında bir rehber açarsanız zevkle okumak isterim. Ki eminim bunu isteyen tek ben değilimdir denk gelen herkes zevkle okur.

@sanes e katılıyorum rehber olmasa da en azıdan neler yaptığınızı özetini geçmeniz bile çoğu kişi için faydalı olabilir. Sonucunuz neydi bu arada.
Hocam pek iç açıcı bir sonuç almamıştım, tyt puanım 300 sıralama 500 bin civarlarındaydı yanlış değilsem. Vakıf üniversitesi tercih ederek aklımdaki sorularla bölüme giriş yaptım. Bölümü seçtiğimden pişman değilim. Müsait bir vaktimde detaylı bir rehber yapabilirim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…