alienemre Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 294 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #1 Erciyes Üniversitesi Bilgisayar, Erciyes Üniversitesi Elektrik Elektronik, Abdullah Gül Üniversitesi Makine. Sizce hangisi?
Erciyes Üniversitesi Bilgisayar, Erciyes Üniversitesi Elektrik Elektronik, Abdullah Gül Üniversitesi Makine. Sizce hangisi?
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #2 Hangisine ilgin varsa onu seçmelisin ben Erciyes Üniversitesi bilgisayar veya Abdullah Gül Üniversitesi makineyi tercih ederdim.
Hangisine ilgin varsa onu seçmelisin ben Erciyes Üniversitesi bilgisayar veya Abdullah Gül Üniversitesi makineyi tercih ederdim.
selmali48 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Ağustos 2021 #3 Biomühendislik için YILDIZ TEKNİK mi? Yoksa GEBZE TEKNİK Üniversitesi mi? İkisine de rahat girerim. Ama hangisi konusunda kararsız kaldım!
Biomühendislik için YILDIZ TEKNİK mi? Yoksa GEBZE TEKNİK Üniversitesi mi? İkisine de rahat girerim. Ama hangisi konusunda kararsız kaldım!
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #4 selmali48 dedi: Biomühendislik için yıldız teknik mi? Yoksa gebze teknik üniversitesi mi? İkisine de rahat girerim. Ama hangisi konusunda kararsız kaldım! Genişletmek için tıkla... İkisi de çok güzel üniversiteler yıldız tekniği görmedim ama gebze teknik yakınımızda kampüsü gerçekten güzel ve büyük tercih edebilirsiniz.
selmali48 dedi: Biomühendislik için yıldız teknik mi? Yoksa gebze teknik üniversitesi mi? İkisine de rahat girerim. Ama hangisi konusunda kararsız kaldım! Genişletmek için tıkla... İkisi de çok güzel üniversiteler yıldız tekniği görmedim ama gebze teknik yakınımızda kampüsü gerçekten güzel ve büyük tercih edebilirsiniz.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Ağustos 2021 #5 selmali48 dedi: Biomühendislik için YILDIZ TEKNİK mi? Yoksa GEBZE TEKNİK Üniversitesi mi? İkisine de rahat girerim. Ama hangisi konusunda kararsız kaldım! Genişletmek için tıkla... Yıldız mezunu tanıdığım memnun değildi...
selmali48 dedi: Biomühendislik için YILDIZ TEKNİK mi? Yoksa GEBZE TEKNİK Üniversitesi mi? İkisine de rahat girerim. Ama hangisi konusunda kararsız kaldım! Genişletmek için tıkla... Yıldız mezunu tanıdığım memnun değildi...
1 131296 Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 483 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #6 alienemre dedi: Erciyes Üniversitesi Bilgisayar, Erciyes Üniversitesi Elektrik Elektronik, Abdullah Gül Üniversitesi Makine. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Bölüm olarak Elektrik elektronik. Hem bilgisayarı kapsıyor hemde makineden daha iyi.
alienemre dedi: Erciyes Üniversitesi Bilgisayar, Erciyes Üniversitesi Elektrik Elektronik, Abdullah Gül Üniversitesi Makine. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Bölüm olarak Elektrik elektronik. Hem bilgisayarı kapsıyor hemde makineden daha iyi.
alienemre Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 294 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #7 sLord dedi: Bölüm olarak elektrik elektronik. Hem bilgisayarı kapsıyor hem de makineden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Uzay mühendisliği hakkında düşünceniz nedir arkadaşlar?
sLord dedi: Bölüm olarak elektrik elektronik. Hem bilgisayarı kapsıyor hem de makineden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Uzay mühendisliği hakkında düşünceniz nedir arkadaşlar?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.785 Makaleler 8 Çözümler 241 Yer İstanbul 14 Ağustos 2021 #8 alienemre dedi: Uzay mühendisliği hakkında düşünceniz nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de önü çok açık değil.
alienemre dedi: Uzay mühendisliği hakkında düşünceniz nedir arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de önü çok açık değil.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 14 Ağustos 2021 #9 Bilgisayar.