Üniversitede 11.000 TL bütçe ile laptop vs masaüstü

Bütçe
10.000tl - 11.000tl

d6d2dddrf

Centipat
Katılım
18 Ocak 2021
Mesajlar
124
Merhabalar, herkede iyi akşamlar dilerim;
Üniversite serüvenim yaklaşıyor, amacım 10-11k TL arasında bir cihaz almak ama daha kasa mı almalıyım yoksa laptop mu karar veremedim, üniversiteye geçeceğim için büyük ihtimal yurtta kalacağım eğer özel yurt vesairede kalırsam kasa götürebilir miyim hiç bir fikrim yok. Eğer kasa alabilirsin derseniz kasaya yöneleceğim eğer laptop al derseniz, açıkçası iyi bir oyun performansı istiyorum bundan dolayı da "Monster Tulpar T7 v20.2" modeline bakınıyorum, arkadasım 2 aydır kullanıyor ve gayet memnun ama emin olamadım ve size sormaya karar verdim, biliyorum Monster ve Casper markasını çogu insan sevmiyor ama 11k tlye rtx özelliğini sunan bulabildiğim tek model buydu. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.
 
Monster'lar genelde önerilmiyor. Yurda kasa götürülür mü bilmiyorum ama eğer götürülüyorsa sizin isteklerinize göre değişir ne alacağınız.
 
Merhabalar, herkede iyi akşamlar dilerim;
Üniversite serüvenim yaklaşıyor, amacım 10-11k TL arasında bir cihaz almak ama daha kasa mı almalıyım yoksa laptop mu karar veremedim, üniversiteye geçeceğim için büyük ihtimal yurtta kalacağım eğer özel yurt vesairede kalırsam kasa götürebilir miyim hiçbir fikrim yok. Eğer kasa alabilirsin derseniz kasaya yöneleceğim eğer laptop al derseniz, açıkçası iyi bir oyun performansı istiyorum bundan dolayı da "monster Tulpar T7 v20.2" modeline bakınıyorum, arkadasım 2 aydır kullanıyor ve gayet memnun ama emin olamadım ve size sormaya karar verdim, biliyorum Monster ve Casper markasını çogu insan sevmiyor ama 11k TL'ye RTX özelliğini sunan bulabildiğim tek model buydu. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.

Taşımayacaksan net masaüstü laptop olarak zar zor 2060 alabiliyorken masaüstünde 3060'lı sistem alabilirsiniz.
 
Sabit bir yerde kalıcaksanız masaüstü daha iyi olur sizin için yurtlarada sanırım götürülebiliyor yurtta cs 1.6 oynuyanlar vardı :d
 
Kasa sokarlar mı bilmiyorum. Ama sokarlarsa masaüstü iyi olur. Oda arkadaşın olursa ondan da destek alıp hem dizüstü hem masaüstü yaparsınız.

Ama en iyisi laptop al sadece. Özel ya da devlet yurdu fark etmez 11k masaüstü çalarlar ederler çok kötü olur.
 

Geri
Yukarı