M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:09 #1 Arkadaşlar üniversitede askerlik tecilini okul otomatik yapıyor mu yoksa bizim öğrenci işlerine veya askerlik şubesine başvuru yapmamız mı gerekiyor?
Arkadaşlar üniversitede askerlik tecilini okul otomatik yapıyor mu yoksa bizim öğrenci işlerine veya askerlik şubesine başvuru yapmamız mı gerekiyor?
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.466 Çözümler 38 Dün 21:17 #2 Genelde otomatik yapılıyor ancak e-devletten kontrol edip aksi durum olursa sekreterlikle görüşmen gerekebilir.
Genelde otomatik yapılıyor ancak e-devletten kontrol edip aksi durum olursa sekreterlikle görüşmen gerekebilir.
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:18 #3 atr1907 dedi: Genelde otomatik yapılıyor ancak e-devletten kontrol edip aksi durum olursa sekreterlikle görüşmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Genelde ne zaman yapılıyor bilgin var mı? Yoklama dönemine 26 gün var yazıyor şuan
atr1907 dedi: Genelde otomatik yapılıyor ancak e-devletten kontrol edip aksi durum olursa sekreterlikle görüşmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Genelde ne zaman yapılıyor bilgin var mı? Yoklama dönemine 26 gün var yazıyor şuan
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.271 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 21:20 #4 minarium dedi: Genelde ne zaman yapılıyor bilgin var mı? Yoklama dönemine 26 gün var yazıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam unutabiliyorlar benim 10 gün kalmıştı gidip söyledim düzelttiler. Git söyle.
minarium dedi: Genelde ne zaman yapılıyor bilgin var mı? Yoklama dönemine 26 gün var yazıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam unutabiliyorlar benim 10 gün kalmıştı gidip söyledim düzelttiler. Git söyle.
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.466 Çözümler 38 Dün 21:24 #5 minarium dedi: Genelde ne zaman yapılıyor bilgin var mı? Yoklama dönemine 26 gün var yazıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Başlar başlamaz yapmaları lazım diye düşünüyorum. Git konuş öğrenci işleriyle veya bölüm sekreterliğiyle.
minarium dedi: Genelde ne zaman yapılıyor bilgin var mı? Yoklama dönemine 26 gün var yazıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Başlar başlamaz yapmaları lazım diye düşünüyorum. Git konuş öğrenci işleriyle veya bölüm sekreterliğiyle.
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:38 #6 CptnAktas dedi: Hocam unutabiliyorlar benim 10 gün kalmıştı gidip söyledim düzelttiler. Git söyle. Genişletmek için tıkla... Eyw hocam konuşurum atr1907 dedi: Başlar başlamaz yapmaları lazım diye düşünüyorum. Git konuş öğrenci işleriyle veya bölüm sekreterliğiyle. Genişletmek için tıkla... Bende onu merak ettim acaba yeni yıla girince mi yapıyorlar diye
CptnAktas dedi: Hocam unutabiliyorlar benim 10 gün kalmıştı gidip söyledim düzelttiler. Git söyle. Genişletmek için tıkla... Eyw hocam konuşurum atr1907 dedi: Başlar başlamaz yapmaları lazım diye düşünüyorum. Git konuş öğrenci işleriyle veya bölüm sekreterliğiyle. Genişletmek için tıkla... Bende onu merak ettim acaba yeni yıla girince mi yapıyorlar diye
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 685 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:38 #7 Benim ki otomatik olmuştu, bazısında olmayabilir ama kendin yaptırman gerekebiliyor.
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:57 #8 Teyarev dedi: Benim ki otomatik olmuştu, bazısında olmayabilir ama kendin yaptırman gerekebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman olmuştu hocam hatırlıyor musun? Ve öğrenci işleri hemen yapıyor mu?
Teyarev dedi: Benim ki otomatik olmuştu, bazısında olmayabilir ama kendin yaptırman gerekebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman olmuştu hocam hatırlıyor musun? Ve öğrenci işleri hemen yapıyor mu?
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 685 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:01 #9 minarium dedi: Ne zaman olmuştu hocam hatırlıyor musun? Ve öğrenci işleri hemen yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben açıköğretim seçmiştim hocam, ve açıkçası oto tecilden haberim yoktu. Kendim tecil işlemleri için e devlete gireyim dedim ve oto yaptığını farkettim.
minarium dedi: Ne zaman olmuştu hocam hatırlıyor musun? Ve öğrenci işleri hemen yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben açıköğretim seçmiştim hocam, ve açıkçası oto tecilden haberim yoktu. Kendim tecil işlemleri için e devlete gireyim dedim ve oto yaptığını farkettim.