Genelde ne zaman yapılıyor bilgin var mı? Yoklama dönemine 26 gün var yazıyor şuanGenelde otomatik yapılıyor ancak e-devletten kontrol edip aksi durum olursa sekreterlikle görüşmen gerekebilir.
Genelde ne zaman yapılıyor bilgin var mı? Yoklama dönemine 26 gün var yazıyor şu an.
Genelde ne zaman yapılıyor bilgin var mı? Yoklama dönemine 26 gün var yazıyor şu an.
Eyw hocam konuşurumHocam unutabiliyorlar benim 10 gün kalmıştı gidip söyledim düzelttiler. Git söyle.
Bende onu merak ettim acaba yeni yıla girince mi yapıyorlar diyeBaşlar başlamaz yapmaları lazım diye düşünüyorum. Git konuş öğrenci işleriyle veya bölüm sekreterliğiyle.
Ne zaman olmuştu hocam hatırlıyor musun? Ve öğrenci işleri hemen yapıyor mu?Benim ki otomatik olmuştu, bazısında olmayabilir ama kendin yaptırman gerekebiliyor.
Ben açıköğretim seçmiştim hocam, ve açıkçası oto tecilden haberim yoktu. Kendim tecil işlemleri için e devlete gireyim dedim ve oto yaptığını farkettim.Ne zaman olmuştu hocam hatırlıyor musun? Ve öğrenci işleri hemen yapıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.