Çözüldü Üniversitede ilk ders yoklama alındıktan sonra 2.derse girmeme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

devilbaby

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sorum şu, mesela benim 3 ders saati aynı hocaya arka arkaya dersim var hoca geldi ilk ders yoklamayı aldı ben 2. ve 3. ders saatlerinde sınıfta olmazsam ne oluyor hoca farkederse yok mu yazıyor yoksa hem yok yazıp ayrıca hem imza atıp hem de 2. ve 3. derslere girmediğim için bir cezası var mı?

Çözüm
İmza atıp derse girmezseniz problem olabilir. Onun dışında hocadan hocaya değişir, bazı hocalar devamsızlığı umursamaz ama bazıları için de namus sorunu gibidir. Eğer sınıfta olmadığınızı fark ederse imzanın üstünü çizebilir. Ben de akademisyen olsam devamsızlığa dikkat ederdim, öğrenci imza atıp dışarıda bir olaya karışırsa o olay akademisyene de sıçrar maalesef. Sınıfta olmayanı yok yazmak mecburiyetinde akademisyen. Devamsızlık konusunda inisiyatif tanıyamaz.
İmza atıp derse girmezseniz problem olabilir. Onun dışında hocadan hocaya değişir, bazı hocalar devamsızlığı umursamaz ama bazıları için de namus sorunu gibidir. Eğer sınıfta olmadığınızı fark ederse imzanın üstünü çizebilir. Ben de akademisyen olsam devamsızlığa dikkat ederdim, öğrenci imza atıp dışarıda bir olaya karışırsa o olay akademisyene de sıçrar maalesef. Sınıfta olmayanı yok yazmak mecburiyetinde akademisyen. Devamsızlık konusunda inisiyatif tanıyamaz.

Çözüm
@burakcakar evet. En kısa ve en özet cevap bu Tamamen hocaya bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…