Üniversitede iyi bir arkadaş edinmek mümkün mü?

Yorumlara çok şaşırdım üniversite arkadaşlıklarım hep çıkara dayalı oldular fakat lisede herkes eşit herşey çok daha tatlıydı. Kendini iyi ifade edemezsen üniversitede kaybolursun brom herkes yalnızlaşıyor büyüdükçe.

2009 yılında üniversiteye başladım. Üniversitede tanıştığım arkadaşlarımın birçoğuyla hala görüşüyorum. Gerçekten çok sıkı dostluklar kurulabiliyor. Evet üniversite ortamında çıkara dayalı insanlar vardır fakat aynı evi paylaştığın aynı odayı paylaştığın insanlar ile daha sağlam temeller atabiliyorsun. Lise ise çok farklı herkes okul bitince evine gidiyor ya da en fazla çıkıp bir kafede çay içersin. Çok daha ilerisi çok çok ender durumdur.

Ne ilkokuldan ne ortaokuldan ne de liseden bir arkadaşım yok. Okulda konuşmaktan fazlası yok. En iyi arkadaşı liseden olan çok insan görüyorum. Üniversitede iyi arkadaşlıklar oluyor mu? Yoksa umudu kesmeli miyim?

Hocam zaten orta okul liselerde çok zorba olacak zaten üniversiteye geçtinmi o zorbalar iş yerlerine gidecek ve üniversitede zorba kişiler olmadığı için orada arkadaş edinme çok kolay.

Ne ilkokuldan ne ortaokuldan ne de liseden bir arkadaşım yok. Okulda konuşmaktan fazlası yok. En iyi arkadaşı liseden olan çok insan görüyorum. Üniversitede iyi arkadaşlıklar oluyor mu? Yoksa umudu kesmeli miyim?
Üniversitedekiler bencil ve ilişki düşkünüdür. Yani sapa değer vermezler. Herkes kendi kafasında hareket eder, vefa nedir bilmezler. Dişi olsan belki ilgi görürsün fakat şu anki halinle liseden daha beter bir ortam seni bekliyor. 2 üniversite bitirmiş biri olarak söylüyorum.

Üniversitedekiler bencil ve ilişki düşkünüdür. Yani sapa değer vermezler. Herkes kendi kafasında hareket eder, vefa nedir bilmezler. Dişi olsan belki ilgi görürsün fakat şu anki halinle liseden daha beter bir ortam seni bekliyor. 2 üniversite bitirmiş biri olarak söylüyorum.
Maalesef haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı