Üniversitede kızlarla nasıl konuşup buluşma ayarlanabilir?

berkaycak03

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2 kızla konusuyordum, biriyle bölümünden sohbet edip buluşma ayarladım ama sonra bir daha yazmadım kıza, o da bana yazmadı. Zaten bugün normalde buluşacaktık dersten sonra ben dersi bitince haber eder diye bekledim etmedi, ekti beni. Diğer kızla da bu üniversitedeki kulüplerden konu açarak konuştum onunla da yarına ayarlamıştim o da şimdi yan çizdi, hiç konuşmadık falan filan dedi. Daha ne konuşayım ben anlamadım. Bunlarla Instagram story üzerinden konuştum 5 6 gün falan olmuştur işte, şimdi kızlar böyle diyor. Yani ben ne yapmam lazım kızlarla konuşurken? Bana yardımcı olur musunuz?

Yani kısaca nerede hata yapmışım? Her gün mü konuşmam lazımdı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kız seni ekmiş, 45 kız seni ekmemiş. Bunlar olabilecek şeyler, çok çok normal. Direkt ''bana yazma mal'' demek yerine seni ekmeyi tercih ediyorlar işte. Muhtemelen ilgisi yoktur.
Aranızda hiçbir tanışıklık yoksa 5-6 gün günde 15-20 dakika konuşma belki kabul edilebilir ancak 5-6 gün boyunca lak lak yapıyorsan bu olumsuz bir şey. Konuşurkenki tavrın, mesajlardaki ciddiyetin, cevap verme süren, espri yeteneğin vs. vs. hepsinin etkisi olabilir.

Sen kafayı buluşma işine takmışsın. Kıza muhtaçmışsın gibi sinyaller gönderiyorsundur.

biriyle bölümünden sohbet edip buluşma ayarladım ama sonra bir daha yazmadım kıza, o da bana yazmadı.
Bölümünden sohbet etmek ne anlamadım? Kızı sıkıcılıktan öldürdün mü?
Buluşma ayarladıktan sonra yazmamak hem doğru hem yanlış. Bence kıza buluşmayı hatırladığını gösteren bir şeyler yazman lazım. "Yarın buluşuyoz demi laaayn ekme haaağ beni" yazmıcan ama yarınki buluşmanın teması neyse onunla alakalı bir şeyler yazıcaksın işte.

Diğer kızla da bu üniversitedeki kulüplerden konu açarak konuştum onunla da yarına ayarlamıştim o da şimdi yan çizdi, hiç konuşmadık falan filan dedi.
Daha ne konuşayım ben anlamadım.
Bir şey konuşmamışsın ki işte. Kızla kulüp hakında ders hakkında ne konuşuyosun kardeşim? Onlar esas muhabbet arasında 5-10dk içinde geçiştirilecek şeyler. Tüm temayı onun üzerine kurma! Kız sana 1 milyon tane bilgi tohumu atıyordur fark et onları.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kız seni ekmiş, 45 kız seni ekmemiş. Bunlar olabilecek şeyler, çok çok normal. Direkt "bana yazma mal" demek yerine seni ekmeyi tercih ediyorlar işte. Muhtemelen ilgisi yoktur.
Aranızda hiçbir tanışıklık yoksa 5-6 gün günde 15-20 dakika konuşma belki kabul edilebilir ancak 5-6 gün boyunca lak lak yapıyorsan bu olumsuz bir şey. Konuşurkenki tavrın, mesajlardaki ciddiyetin, cevap verme süren, espri yeteneğin vs. vs. Hepsinin etkisi olabilir.

Kral simdi kız benim fakültede bir kizsin bununla gecen sali bulunacaktik gelmedi ders var falan dedi bende uykusuzum şey ederim senin dersini dedim tabii ona yazmadim icimden ondan sonraki kız da benim fakültede o da senjnle çok konusmadik bulusmak istemiyorum dedi bende dedim ki ben yuz yüze konusuruz daha iyi olur dedim o da buluşmak istemiyorum iyi günler dedi iste sonra da takipten cikardi beni.

Sen kafayı buluşma işine takmışsın. Kıza muhtaçmışsın gibi sinyaller gönderiyorsundur.

Bölümünden sohbet etmek ne anlamadım? Kızı sıkıcılıktan öldürdün mü?
Buluşma ayarladıktan sonra yazmamak hem doğru hem yanlış. Bence kıza buluşmayı hatırladığını gösteren bir şeyler yazman lazım. "yarın buluşuyoz değil mi laaayn ekme haaağ beni" yazmıcan ama yarınki buluşmanın teması neyse onunla alakalı bir şeyler yazıcaksın işte.

Bir şey konuşmamışsın ki işte. Kızla kulüp hakında ders hakkında ne konuşuyosun kardeşim? Onlar esas muhabbet arasında 5-10dk içinde geçiştirilecek şeyler. Tüm temayı onun üzerine kurma! Kız sana 1 milyon tane bilgi tohumu atıyordur fark et onları.

Kral simdi kız benim fakültede bir kizsin bununla gecen sali bulunacaktik gelmedi ders var falan dedi bende uykusuzum şey ederim senin dersini dedim tabii ona yazmadim icimden ondan sonraki kız da benim fakültede o da senjnle çok konusmadik bulusmak istemiyorum dedi bende dedim ki ben yuz yüze konusuruz daha iyi olur dedim o da buluşmak istemiyorum iyi günler dedi iste sonra da takipten cikardi beni. Sonra da bir daha yazmadım zaten.

Kral simdi kız benim fakültede bir kizsin bununla gecen sali bulunacaktik gelmedi ders var falan dedi bende uykusuzum şey ederim senin dersini dedim tabii ona yazmadim icimden ondan sonraki kız da benim fakültede o da senjnle çok konusmadik bulusmak istemiyorum dedi bende dedim ki ben yuz yüze konusuruz daha iyi olur dedim o da buluşmak istemiyorum iyi günler dedi iste sonra da takipten cikardi beni.

Kral simdi kız benim fakültede bir kizsin bununla gecen sali bulunacaktik gelmedi ders var falan dedi bende uykusuzum şey ederim senin dersini dedim tabii ona yazmadim icimden ondan sonraki kız da benim fakültede o da senjnle çok konusmadik bulusmak istemiyorum dedi bende dedim ki ben yuz yüze konusuruz daha iyi olur dedim o da buluşmak istemiyorum iyi günler dedi iste sonra da takipten cikardi beni. Sonra da bir daha yazmadım zaten.
Tamam kankam olmamışı neden anlatıyorsun? Olmamış bitmiş gitmiş. Seni reddeden birinin reddetme şekline göre yapılacak iki şey var: kabaysa kızı unut ve bir daha yazma, eğer o yazarsa bir şeyler düşünürsün. İkincisi kız normal bir şekilde reddettiyse 3-5 gün sonra bir kez daha buluşmaya çağır. Onda da ret yersen kızı unut yine. Zaten okuyorsun yani iki kız olmamalı çevrende sadece

Buluşma ayarladıysan iki taraftan biri yazar, sen de olabilirsin başkası da. Buluşmak isteyen zaten kız yazar bu arada ama çok ilgisini çekmediysen bir gün önceden sen yazmak durumundasın. Eğer yazmazsan zaten sana olan ilgisi az olduğu için unutur.

Bazıları sessizce reddeder yani; kız der ki "sanaldan konuşmayalım, buluşalım". Ama sana bir daha yazmaz; bu seni nazikçe reddettiği anlamına gelir. Yani aslında meali; "yazmaya bile vaktim yok" demektir. Genelde sen bir gün öncesine buluşmayı ayarlasan bile;
  • Ertesi gün eker.
  • Ekmese bile buluşma arkadaşça geçer ve buluşmadan nazik bir dille erkenden ayrılır ve bir daha muhtemelen sosyal medyadan yazmaz.
  • O da senden hoşlanabilir. Bu genelde güneşin doğudan değil batıdan doğmasıyla denk bir şans yüzdesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı