Üniversitede masaüstü bilgisayar kullanılır mı?

Üniversite okurken masaüstü bilgisayar kullanılır mı? Yani yurtta veya eve çıkılırsa rahat bir şekilde odada kullanılır mı? Laptop almayı düşündüm fakat 3060'lı laptoplar bile 25 bin TL'den başlıyor hem de laptopu rahat kullanamıyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Üniversite okurken masaüstü bilgisayar kullanılır mı? Yani yurtta veya eve çıkılırsa rahat bir şekilde odada kullanılır mı? Laptop almayı düşündüm fakat 3060'lı laptoplar bile 25 bin TL'den başlıyor hem de laptopu rahat kullanamıyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Eğer üniversitenin içinde varsa kullanılır. Sende varsa da alıp ders için kullanabilirsin.

Eve çıkarsan rahat kullanırsın. Onun haricinde biraz zor.

Eğer üniversitenin içinde varsa kullanılır. Sende varsa da alıp ders için kullanabilirsin.

Devlet yurdunda imkansıza yakın. Özel yurtta iki kişilik odada sıkıntı olmaz. Evinde niye kullanamayasın? Ailenin evinde kullanıyorsun ya.

Eve çıkarsan rahat kullanırsın. Onun haricinde biraz zor.

Kullanılır ama zor masası klavyesi monitör vs. oradan oraya taşı vs yani eziyetli iş laptop daha iyi avantajı cok fazla.

Yurtta ben masaüstümü getirmedim, odanın güvenliği vb. açısından. Kendi evime çıktığımda paşalar gibi sistemimi kurup oynamıştım.

Hocam büyük ihtimalle yurtta kalacağım ama arkadaşımla beraber özel yurtta odada da kalabiliriz. Güvenlik sıkıntısı olur mu? Ondan biraz tedirginim. Bir de masaya falan sağlıklı bir şekilde kurabilir miyim ondan kaygılarım var.

Ne yazık ki bu durumdan kaçış yok. Evde işinizi görseniz bile asla arkadaşlarınız ile kütüphane kullanamayacaksınız, kullandığınızda da başkalarına gebe kalacaksınız.

Hocam tam anlayamadım kütüphane işi nasıl?

KYK yurdunda bilgisayar kursanız bile o internetle ne zevk alırsınız bilemem. Eve çıkarsanız kurulur tabii o fiyatlara laptoplardan çok daha performanslı sistemler kurulduğu yadsınamaz bir gerçek artık.

Hocam şu ana kadar çoğu oyunu oynamadım planımda Steam'den hepsini indirip çevrimdışı bitirmeyi düşünüyorum. Zaten sınavada tekrar girerim muhtemelen dersde çalışırım internete çok ihtiyacım olmaz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı