Üniversitede matematik dersinin dokümanları ve müfredatı bulunamıyor

atakepsilon007

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle bölümüm iç mimarlık. Yani matematikle uzaktan yakından ilgisi yok. Daha çerez şeyler işleniyor. Ancak bende toplu dataset yok deftere notlarımı fırlatmadım. Haliyle müfredatı da bilmiyorum. Sınav var haftaya ancak okulun internet sitesinde hoca dokümanları kısmı bomboş. Üniversite okuyan arkadaşlar bu sorunun bir çözüm methodu var mı bu üniversitelerde derslerin müfredatlara ulaşmam nasıl mümkün? Onyıllardır işlenen aynı, kurulu bir müfredatı var o dersin ama nasıl bulabilirim, var illa bir yerde bulunuyordur diye inanıyorum.

Diğer öğrenciler, derslerde gördükleriniz? Veya standart üniversite matematik konularıdır yani.

İç mimarlıkta nasıl matematik kullanmıyorsunuz bu arada, proje çizim programları otomatik mi hesaplıyor artık

Öğrenci veya hocaların bıraktığı ders notları oluyor onları alabileceğin yer oluyor fakülte içinde. İsmini tam hatırlayamadım görevli oluyor odada çıktı vb işler için kullanılan yer. Oraya gidip ders adını söyleyip gerekli doküman veya notları alabilirsin.

Üniversitelerin yakınlarında fotokopici kırtasiyeler olur genellikle onlara git bölüm adı ve dersin adına göre notları araştır. Eski oluyor ama öğretim görevlisi aynıysa notları satın alıp, çalışabilirsin. Diğer bir yöntem ise bölüm gruplarına girip not aramam lakin kimse notlarını kolay kolay vermez. Bir yöntem ise açık öğretim veren üniversitelerin notları, örnek olarak Ders: Mimarlık Bilgisi ama bunlar senin gördüğün derslerle uyuşmayabilir veya vize-finalde çıkmayabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı