Üniversitede yazılımcılar kaç saat ders görüyor?

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Hocam üniversitede yazılımcılar kaç saat ve haftada kaç gün ders görüyor ? (ortalama olarak)

Eğer 2 saat falan ise gitmeyeceğim şu an yazılım çalışıyorum zaten. Gidersem bile ortam için giderim arkadaş edinmek için.

Üniversiteye göre değişir, ders programlarına bakmalısınız. Yazılımcılar için üniversitede dersten çok etkinlik, proje, grup çalışmaları gibi şeyler ön planda oluyor.

Neden tutturamasın?
Çok mu zor sanki 100 bin altı yapmak.
Kendimden biliyorum, kodcuyum. Linux kullanicisiyim. Bilgisayar gobek adim nihayetinde. Ekmegimi buradan kazaniyorum. Sinava girdim sayisal 400K yaptim. Oyle bir konusuyorsunuz ki.

Kendimden biliyorum, kodcuyum. Linux kullanicisiyim. Bilgisayar gobek adim nihayetinde. Ekmegimi buradan kazaniyorum. Sinava girdim sayisal 400K yaptim. Oyle bir konusuyorsunuz ki.

Kodçu olmakla sınavda yüksek sıralama yapmanın ne alakası var?

Kodçu olmakla sınavda yüksek sıralama yapmanın ne alakası var?
Yani kisaca 100K alti yapmak zor kardesim herkesin harci degil anliyor musunun? Herkesin yatkinligi bir degil, herkesin ezberi bir degil. 100K degerli bir sayi, gelecegi olan bir sayi, marka universite takintisi olmayan birisi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…