Sevk dönemindeydim fakat YKS kayıt yaptırdığım için sanırım 1 yıl 7 ay daha uzamış tecilim. Yaşım 23. Kayıt yaptırırsam muhtemelen tekrar 29 yaşıma kadar uzar diye düşünüyorum.Tecil ettirmediniz mi? E-Devlet'de tecil diye arattığınızda ne yazıyor?
Teşekkürler aradığım cevap buydu.2 yıllık bölümü bitirseydiniz 4 yıllık kazanmanız gerekirdi. Bitirmek yerine sildirdiğiniz için tekrar 2 yıllık kazanıp tecil ettirebiliyorsunuz.
Sevk dönemindeydim fakat YKS kayıt yaptırdığım için sanırım 1 yıl 7 ay daha uzamış tecilim. Yaşım 23. Kayıt yaptırırsam muhtemelen tekrar 29 yaşıma kadar uzar diye düşünüyorum.
Teşekkürler aradığım cevap buydu.
Yakında askere gidiyorum.Merhaba durumunuz ne oldu lisansa baslayabildiniz mi bende ayni durumdayim
Ertelemeniz olmadı mi yoksa siz mi tekrar gitmek istediniz?Yakında askere gidiyorum.
2 yıllık okuyorsan tekrar erteleyebilmek için 4 yıllık okuman lazım zaten sana bir hak veriyor devlet 2.hak içinde şart koşuyorErtelemeniz olmadı mi yoksa siz mi tekrar gitmek istediniz?
ben suanda 4 yillik okuyorum ama bu yaz sinava girip baska bir okula yerlesicem o arada kaydi sildirmem gerekiyor kaydi sildirince bir sorun olur mu diger okula kayitta bunu merak ediyorum aslinda.2 yıllık okuyorsan tekrar erteleyebilmek için 4 yıllık okuman lazım zaten sana bir hak veriyor devlet 2.hak içinde şart koşuyor
Daha 1.5 yılım vardı fakat ben istedim. Maximum yapabileceğini anlatayım. 2 yıl önlisans okudun 2 yıl kendin erteletebilirsin sonrasında 4 yıl lisans okuyabilirsin. Etti 8 yıl. Zaten 30 yaşından sonra askere mecburen gidiyorsun. Şartlar fark etmiyor. Okuyor olsan bile alıyorlar askere.Ertelemeniz olmadı mi yoksa siz mi tekrar gitmek istediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.