Üniversiteler yerleşen son kişinin puanını ve sıralamasını ne zaman açıklar?

Hocam peki sayısalınız nasıl ve bana TYT zor problemler soru Bankası yazabilir misiniz 1-2 tane?
32 net tyt mattan (geom maalesef kötüydü)
15net fen durumlar bu .
Hocam problem kitabı olarak nitelik ve bilgisarmal bu iki kitap beni çok geliştirdi isterseniz arı yayınlarıda çözebilirsiniz bunları tavsiye ederim ama çok çok zor birşey dersen aydın yayınları tyt matematik geometri beceri temelli test kitabı var onuda tavsiye ederim yeni nesil ağırlıklıdır.(nitelik yayınlarını pek kimse bilmez ama benim çok beğendiğim bir yayındır paragraf kitabını kullandım bu sınavdan daha zor soruları vardı 8 soruda 4-5 yanlışım çıkıyordu ama aşırı zordu çözülebilir ben kendimi zorlamayı seviyordum.)
 
32 net TYT matematikten (geom maalesef kötüydü)
15net fen durumlar bu.
Hocam problem kitabı olarak nitelik ve bilgisarmal bu iki kitap beni çok geliştirdi isterseniz arı yayınları da çözebilirsiniz bunları tavsiye ederim ama çok çok zor bir şey dersen aydın yayınları TYT matematik geometri beceri temelli test kitabı var onu da tavsiye ederim yeni nesil ağırlıklıdır.(nitelik yayınlarını pek kimse bilmez ama benim çok beğendiğim bir yayındır paragraf kitabını kullandım bu sınavdan daha zor soruları vardı 8 soruda 4-5 yanlışım çıkıyordu ama aşırı zordu çözülebilir ben kendimi zorlamayı seviyordum.)

Tamamdır hocam sağ olun tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
 
Yok hocam açık konuşayım ben aslında daha yeni 9. sınıfa geçtim LGS de yapamadım OBP ile gittim liseye 409 puan aldım istediğim okul tutmadı. O yüzden liseyi kazanamadım bari iyi bir üniversite kazanayım diyorum.
Dostum üzülme bende ilk LGS ye giren kişilerden biriyim sınavlı geldi gitmedim obp ile yerleşmeyi tercih ettim. Çok fazla çalıştım emeğimin karşılığını alamadım 50 bine girdim eğer sen süreci daha akıllıca yönetirsen daha yüksek yapabilirsin yani obp ile yerleşmen sorun değil iş yine sende bitiyor ve obp ni yüksek tut okul birinciliğine oyna zamanı gelince değerini anlarsın.
 
Dostum üzülme bende ilk LGS'ye giren kişilerden biriyim sınavlı geldi gitmedim OBP ile yerleşmeyi tercih ettim. Çok fazla çalıştım emeğimin karşılığını alamadım 50 bine girdim eğer sen süreci daha akıllıca yönetirsen daha yüksek yapabilirsin yani OBP ile yerleşmen sorun değil iş yine sende bitiyor ve OBP'ni yüksek tut okul birinciliğine oyna zamanı gelince değerini anlarsın.

Hocam bence bu YKS başarısında okulun büyük bir rolü yok sadece ortam arkadaşlıklar vs. bir tık daha iyidir o kadar zaten fen lisesine de gitsek bilgileri kafamızdan huni ile doldurmuyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı