Üniversiteler yerleşen son kişinin puanını ve sıralamasını ne zaman açıklar?

Hocam size sataştıkları oluyor muydu?
Yok canım öyle kimse kimseye sataşma gibi bir davranışta bulunmuyordu birde sınav zamanı işine yarayacak adama sence sataşmaya yer mi yemez ben rahattım yani . Ve kimseyi ezme gibi bir olay yoktu herkes kendi halinde kimsenin umrunda değildi .

Hocam size sataştıkları oluyor muydu?



Veya ne tür serserilik yapıyorlardı?
Kendine sınıfın babası filan diyordu o kadar.
 
Yok canım öyle kimse kimseye sataşma gibi bir davranışta bulunmuyordu bir de sınav zamanı işine yarayacak adama sence sataşmaya yer mi yemez ben rahattım yani. Ve kimseyi ezme gibi bir olay yoktu herkes kendi halinde kimsenin umurunda değildi.

Kendine sınıfın babası filan diyordu o kadar.

Anladım hocam bizim sınıfta pek o tarz tipler yok normal herkes kendi halinde okula gelip gidiyoruz.
 
Ya şimdi tuhaf gelebilir ama o çocuğu severdim iyi çocuktu kimseye bir zararı yoktu. Dönerci de çalışıyordu yemek söylerdik oradan bize indirimli gelirdi iyi çocuktu aslında.

Evet hocam yani aslında OBP ile alan liselerde de iyi öğrenciler olup da kendisini LGS de gösteremeyen öğrencilerle dolu.
 
Hocam 9. sınıf için öneri yapabilir misiniz nasıl çalışmalıyım diye?
Hocam her derse vakit ayır temelini sağlam at bir konuyu dersi anlamadın diye vazgeçme YouTube da birçok hoca var temelini sağlam at kendini sıkmadan çalış sınavlara 2 haftası çalışılmaz daha önceden çalışıp sınava hazır olmalısın günlük tekrarlarını yap geo temelini sağlam at problemleri iyi öğren anla kısaca her derse zamanında ve gününde çalış.
 
Hocam her derse vakit ayır temelini sağlam at bir konuyu dersi anlamadın diye vazgeçme YouTube'da birçok hoca var temelini sağlam at kendini sıkmadan çalış sınavlara 2 haftası çalışılmaz daha önceden çalışıp sınava hazır olmalısın günlük tekrarlarını yap geo temelini sağlam at problemleri iyi öğren anla kısaca her derse zamanında ve gününde çalış.

Tamam hocam sağ olun tavsiyeleriniz için bir de bana sonradan çözmem için zor bir TYT problemler soru bankası önerir misiniz?
 
Tamam hocam sağ olun tavsiyeleriniz için bir de bana sonradan çözmem için zor bir TYT problemler soru bankası önerir misiniz?
Nitelik yayınları pek kimse bilmez paragrafı ve prolemlerini al çöz çok güzel. Ek olarak bilgi sarmal ,arı , apotemi çözebilirsin çok çok zor istiyorum dersen aydın yayınları beceri temelli yeni tyt matematik geometri kitabı var al çöz oda iyidir. Problemler adına önce klasik soru mantığını Hallet sonra dediğim kitaplarıdan 2sini çöz yeterli olucaktır düzgün çalışırsan.
 
Nitelik yayınları pek kimse bilmez paragrafı ve prolemlerini al çöz çok güzel. Ek olarak bilgi sarmal, arı, apotemi çözebilirsin çok çok zor istiyorum dersen aydın yayınları beceri temelli yeni TYT matematik geometri kitabı var al çöz oda iyidir. Problemler adına önce klasik soru mantığını Hallet sonra dediğim kitaplarıdan 2'sini çöz yeterli olacaktır düzgün çalışırsan.

Tamamdır hocam çok sağ olun.
 

Geri
Yukarı