Üniversitenin ilk günü çanta götürülür mü?

Abi bende yeni nesil sayılırım da, şimdiki yeni nesil iyice dışa bağımlı, kendi keyfinden ziyade topluluğun düşündüğünü daha çok benimseyen tipler oldu çıktı valla.. İstersen valizle bile gidebilirsin kardeşim :) şaka değil, git bi gün valizle dolan kim ne diyecek 4q ahah :D suluk falan yazıp dalga geçtiğini sananlar da bomboş ergenler.

zaten ben çantasız nasıl yaşıyorlar ben merak ediyorum.
sigara,
telefon,
anahtar,
cüzdan,
çakmak
tüm gün dışardaysan:
su,
sarj makinesi ya da powerbank
belki yedek bi tshirt.
+ üstüne de kalem, defter, kitap vs. artık ne lazımsa o gün.


hadi sigara içmiyorsunuz diyelimi yine de şunları çantasız taşımak işkence lan. valla yazarken sıkıldım cebimde taşımak falan ölüm :D bırak okulu tüm gün dışarda geçireceğim nereye gitsem çanta alırım yanıma.

not: elalemi çok düşünme kardeşim. hapishaneye askere değil okumaya gidiyorsun. git derslerine gir, sonra kafan ne eserse ne giymek ne yemek isterse onu yap.
 
Keyfin, canın nasıl istiyorsa o şekilde git, orası üniversite ve daha 1. sınıf bile değilsin.
Şahsen benim listem belli;
1- Laptop ve aksesuarları (çanta içinde)
2- Çizim araç-gereçleri (çanta içinde)
3- İlk günden derse başlarsak diye defter ve kalem
4- Termodinamik kitabı

Sonuç olarak 2 çanta ile gideceğim :D
 
Bunlara ek olarak gördüğünüz dersin malzemeleri (laptop, cetvel vs.) ya da hocanın özellikle istedikleri şeyler dışında başka bir şey götürmeyin.
Hocam kalemi özellikle neden önerdiniz? Fiyatı'da ucuzmuş, bu önerdiğiniz kalemin özelliği nedir? Ona göre satın alacağım.
 
Hocam kalemi özellikle neden önerdiniz? Fiyatı'da ucuzmuş, bu önerdiğiniz kalemin özelliği nedir? Ona göre satın alacağım.
Uçlu kalem yazınca bu denk geldi, özellikle aramadım. Ama fiyatı size göre uygunsa alabilirsiniz. Çok güzel ve dayanıklı kalemdir.
Eğer alırsanız sert yerlere ucuyla vurmayın, eğilirse işlevsiz oluyor.
 

Geri
Yukarı