Ö Ömer Koran Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi üniversitenin internetinden Steam'e giriş yapamıyorum. VPN ile giriyorum ilk 10 15 dk hızlı indiriyor ama sonra acayip yavaşlıyor. Bunun bir çözümü var mı yardımcı olursanız sevinirm.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi üniversitenin internetinden Steam'e giriş yapamıyorum. VPN ile giriyorum ilk 10 15 dk hızlı indiriyor ama sonra acayip yavaşlıyor. Bunun bir çözümü var mı yardımcı olursanız sevinirm.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 30 Ekim 2024 #2 DNS kullanmayı denedin mi?
Ö Ömer Koran Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 GerginGörünüşlüAdam dedi: DNS kullanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam Discord açıldı Steam açılmadı Cloudflare denedim o da olmadı.
GerginGörünüşlüAdam dedi: DNS kullanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam Discord açıldı Steam açılmadı Cloudflare denedim o da olmadı.