Üniversiteye geçince başkasının olduğunu söyleyen sevgili için ne yapılmalı?

Ahmetty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize selamlar. Neredeyse 3 yıllık ama son 4-5 ayı sancılı gecen bir sevgilim vardı. Mezuna kalmıstı ve bu sene üniversiteye gecti. Ben Ankara'da okuyorum o da bu sene Kıbrıs'a gitti ve okula gidene kadar cok iyiydi. Okulun ilk haftası o kadar emeklerime sevgime ragmen benimle konusmak istemedigini ve ayrılmak istedigin söyledi (3-4 gün sonra da baska birisinin oldugunu). Gecenlerde aglayarak aradı kıyamadım açtım. Duygusal boslukta oldugunu benimle arasının kötü oldugu icin baskasıyla takılmak icin konustugunu falan söyledi. Pişman oldugunu vicdan azabı çektiğini söyleyip durdu. Hiçbir şey söylemedim telefonu kapattım. Dün de baska birisiyle Kıbrıs'ta PS cafeye gittiğinin fotoğrafını gördüm ve cidden cok üzüldüm. Cefasını ben cektim sefasını onlar sürüyor gibi o kadar zamanı hiçe sayıp anlık heveslerle bunu yaptıgı icin yediremiyorum ve gün icinde hep aklımda. Ne yapabilirim? Tüm arkadaslarımla konustum ama faydası yok. Sizlerle de konusarak en azından bir nebze de olsa rahatlamak istiyorum. Kızlar da yorum yaparsa en azından kız gözüyle merak ediyorum. Uzun oldu kusura bakmayın simdiden herkese.

Çok bağlanma hocam. Mesela gelse tekrar sevgili olalım dese zaman geçir ama çok da bağlanma. Baktın sarmıyor sen ayrıl. Skip this girl.

Zaten kız senin yerine yeni birini bulmuş utanmamış bir de vicdan azabını dindirmek için seni aramış ağlamış yazma kıza hiçbir şey.

Aynen öyle hocam bütün bunların tek nedeni egosunu tatmin etmek istemesi. Sen sakın taviz verme. Duruşun belli olsun her zaman o insana karşı yoksa daha çok üzülürsün benden söylemesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı