Üniversiteye giden kız aldatır mı?

ayanamienjoyer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 6 aylık bir ilişkim var kız Haziran'da kazanırsa üniversiteye gidecek, çevreden duyduğum üniversitedeki değişen kız hikayeleri beni çok etkilemeye başladı, çevremde de böyle boynuz yiyen bir sürü arkadaşım olmuştu.
Sizce yol yakınken ayrılmayı mıyım yoksa ilişkinin tadını mı çıkarmalıyım?

Anlık tadını çıkar, sıkıntı yaparsa da yol verirsin. Gitmeyecekmiş gözüyle bakmaman da yeterli olur.

Bu olaylar karışık olaylar hocam. Eğer sevgiline güveniyorsan çok meraklanmana gerek yok ancak güvenmiyorsan ayrıl. Bu devirde kimin nasıl davranacağını bilmek çok zor. En güvendiğiniz kişi bile anında size ihanet edebilir. Dikkat etmekte fayda var.

Anlık tadını çıkar, sıkıntı yaparsa da yol verirsin. Gitmeyecekmiş gözüyle bakmaman da yeterli olur.
hocam emin olamıyorum çevredeki hikayelerin kolpa olup olmadğını anlayamıyorum güvenim sarsılıyo gibi hissediyorum

hocam nasıl anlayabilirim ki beni aldattığını

@ayanamienjoyer, bu kadar paranoyak olmanızı gerektirecek durum cidden yok. Akışına bırakın, yamuk yaparsa da gerekeni yaparsınız.

Çevreden duyduğum üniversitedeki değişen kız hikayeleri beni çok etkilemeye başladı

Hocam o hikayelerin yazarı borsa kaplanı falan oluyor, üniversiteye giden bir sürü arkadaşım var hiçbirisinden o tarz bir şey duymadım, eğer öyle bir şey hissederseniz yol verirsiniz.

Onun karakterle ilgisi var, üniversite çok çok etkilemez ama bir ihtimal duruma göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…