Üniversiteyi bırakıp kuyumcuda çalışmak mantıklı mı?

Ruiemon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an iyi denecek bir üniversitede iktisat okuyorum ama ileri yaşamımda beni çok ileri götürceğini zannetmiyorum. Ailemin tanıdığı bir kuyumcuda işe başlamak mantıklı mı? Gelecekte ticaret ile uğraşmak istiyorum. Kuyumcuda çalışmak beni ne kadar ileri götürür ve riskleri nedir size sormak istiyorum.

Arkadaşlar şu an iyi denecek bir üniversitede iktisat okuyorum ama ileri yaşamımda beni çok ileri götürceğini zannetmiyorum. Ailemin tanıdığı bir kuyumcuda işe başlamak mantıklı mı? Gelecekte ticaret ile uğraşmak istiyorum. Kuyumcuda çalışmak beni ne kadar ileri götürür ve riskleri nedir size sormak istiyorum.

Bırakma derim bölümün güzel eğer bölüm hoşuma gitmedi diyorsan mezun olduktan sonra astsubay/subaylığa gidebilirsiniz.

Okuldan çok bunalmadıysan diplomanı alıp sonra da kuyumcu olabilirsin. Hayata atılmak istiyorsan ve kuyumculukta gelecek varsa neden olmasın.(o tanıdık gerçekten güvenilir mi? Eğer değilse işsiz ve diplomasız ortada kalabilirsin.)

Kuyumcu her zaman yanınızda olmayacak diploman ömür boyu seninle üniversiteni bitir sonra kendine yol çizersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı