Ünlü ile karşılaştınız mı?

Akasya Durağı'ndaki komiser abimizi okul çıkışı Mecidiyeköy'de görmüştüm.
Bir de Eser Yenenler'i Beşiktaş'ta görmüştüm. Biz yayan yayan ışıklardan geçerken o arabasında yeşil yanmasını bekliyordu.
Asena Keskinci ile aynı lisede okudum.
Ünlü der misin bilmiyorum ama YouTube vb. platformlarda bilinirliği olan hatırı sayılır miktarda kişiyi de Bilgi Üniversitesinde gördüm.
Arkadaşımın okuluna gittiğimde (maalesef içeri almadılar ama şansa o çıkıyordu) Candan Erçetin'i gördüm.
Yine sayarsan 2014 ya da 2015'te GameX'e gitmiştim. Bayağı bir kişi görmüştüm ama en şaşırdığım Murat'ın o kadar uzun ve kilolu olmasıydı.
2017'de de gitmişim. İlk çıktığında sakindi ama daha 2017'de bile çekilmez haldeydi. Girdiğim gibi çıktım. Zaten o zaman ücretli olmuştu. Bir çekilişten kazanmıştım.
Ünlüden sayıyorsan Mustafa Sarıgül'ü birden fazla kez gördüm.

Son düzenleme:
Selamlar. Biliyorum, saçma bir konu ama merak ettim. Daha önce hiçbir ünlüyü canlı olarak dışarıda veya herhangi bir yerde gördünüz mü? Ben daha ilkokulda iken okula Yonca Evcimik gelmişti. Çok değişik bir anı olmuştu benim için. Sizlerin de böyle ünlülerle (YouTuber'ler da dahil) karşılaştığınız kişiler var mı?
Enes baturun bir videosundaki bindiği cipi gördüm.
Monster videosu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı