Ünlü metal grubu System of a Down'un Türklere laf etmesi

Oğlunun bedelli yapmasıyla karşılaştırmanın hoş olduğunu düşünmüyorum.
Sadece bir ironi :D
Hala dinliyorum, grubu ötekileştirmemek lazım. Herkes bir şeyleri yüceltir, bir şeyleri alçaltır. Önceki sayfada muazzam bir örnek verilmiş, aynı şey.
Dinlemeyi bırakmayın tabi, zamanında kapitalist düzene yaptıkları şarkıları ben de seviyorum 😍
En azından forumda metal dinleyen görünce mutlu oluyorum. Atalarımız ne demiş: "Anadolu lisesi çıkışlı metalciler bu ülkenin geleceğidir". (!)
 
Oğlunun bedelli yapmasıyla karşılaştırmanın hoş olduğunu düşünmüyorum.
Hani ölüyorlardı vatanları için? O zaman Milliyetçiyim ayaklarına girmeyecekler.
Hala dinliyorum, grubu ötekileştirmemek lazım. Herkes bir şeyleri yüceltir, bir şeyleri alçaltır. Önceki sayfada güzel bir örnek verilmiş, aynı şey.
Bunu diyenler, insaların ırkına, dinine laf edilmeyeceklerini bilmiyorlar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olayın birden fazla yönü var. Elbette istemediğiniz bir müziği dinlemezsiniz. Ama kaçıncı yüzyılda yaşıyorlar bilmiyorum; bu grubun durumu müziği aşmış, ağır hakaret ve ırkçılığa gelmiş. Bu noktada çok dikkat etmek gerekir yoksa kötüyü savunursunuz da haberiniz bile olmaz.

Uzun yıllar metal müzik dinleyen birisi olarak da albümlerini etkileyici bulmuyorum. Teknik açıdan Heavy Metal'in kökleriyle ters düşüyor. Alternatif türleri bu kültürden farklı değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.

Türk bayrağı yakmak gibi ergence hareketler şöyle dursun, Azerbaycan ile olan savaşta grubun solistinin attığı tweetler gerçekten bir sanatçıya yakışmazdı, içler acısıydı.​
 

Yeni konular

Geri
Yukarı