Topraksevdalisi743
Hectopat
Daha fazla
18 yasindayim yaklasik 12 yasinda video animasyon grafik tasarim islerine başladım unlu veya cok kisilerce takip edilen kisilerin gormesi icin post atiyordum. Surekli tabii kaliteli isler cikarmaya calisiyordum.
Neyse ilk basta kendinde muzisyene donate atiyordum, 2018 yillarinda gorurdu nice nice deyip gecerdi. Genelde ona komik yapardim gulerlerdi millet de aşırı psikoloji bozan komik Dark mizahlar yapardi bakar gulerdi. Sonradan ekipleri dagildi Eray'in ekibi oldu Ebonivon'la birlikte onlarin ekibini izledim. Hatta erayin YouTube thumbnail islerini yapmistim ebo yayininda benim Instagram hesabinda butun tasarimlarima bakip yorumlamisti. Bu çocuk cok iyi yerlere gelecek vb. diyordu. Beni yayinina almisti bu birkeresinde orada konusmustum 4 bin kisi izliyor elim ayagim titredi terlemekten
. Bana Discord'da VIP rolu vermisti sonradan tasarim islerini yaptığım icin modlar aldi yapacak bir şey yoktu. 2. kisi ise fuat izgi idi onunla ucretli is yapmistik ama ona bayağı bir tasarim yapmistim beni gormesi icin ona da kendimi yedirmistim. 3. olarak da Cagatay Akman'di. Cagatay akman eray ve Ebonivon'larin ekibine girdigi icin adamin izleyicilerle ve takipcilerle daha samimi olmasini degerlendirerek ona da kendimi gosterebildim. Yorum yapti asagida atiyorum SS ini cok mutlu olmustum. Simdi ise kurumsala acildim son 1 yilda bu ajanslar ve sirket ile calismistim. Yavas yavas buyudugumu fark ettim. Instagram'da da Reels videolar cekmeye baslamistim 4 ila 15 bin izlenme aliyorum. Her gün cektigim Reels icin ortalama 30 Reels falan yukledim sonradan okul basladi butun izlenmeler gitti ama yapacak bir şey yoktu yani. Uzuldum ama su anda is anlaminda sıkıntım azaliyor gibi isim riskli her zaman para gelmiyor.
Neyse ilk basta kendinde muzisyene donate atiyordum, 2018 yillarinda gorurdu nice nice deyip gecerdi. Genelde ona komik yapardim gulerlerdi millet de aşırı psikoloji bozan komik Dark mizahlar yapardi bakar gulerdi. Sonradan ekipleri dagildi Eray'in ekibi oldu Ebonivon'la birlikte onlarin ekibini izledim. Hatta erayin YouTube thumbnail islerini yapmistim ebo yayininda benim Instagram hesabinda butun tasarimlarima bakip yorumlamisti. Bu çocuk cok iyi yerlere gelecek vb. diyordu. Beni yayinina almisti bu birkeresinde orada konusmustum 4 bin kisi izliyor elim ayagim titredi terlemekten
Son düzenleyen: Moderatör: