Yani aldığınız zaman gelen mail vs vardır ona bir bakın. Aldığınız ürünün isminde OEM'ya da Retail geçiyor mu? Retail olduğunu netleştirebilirseniz laptoptan ürün aktilfleştirmesini iptal edip masaüstüne kurabilirsiniz. Ancak sonuçta laptop için yeniden lisans almayacak mısınız?
Yani laptop boşa çıkmayacaksa bence yeni bir key alın.
Windows ilk takılı olan SSD de kurulu olduğu için sorun olmaz yeni aldığın SSD farklı alan olacak çünkü.Selam hocam bir şey soracağım şimdi ben 30 gün önce falan dijital key aldım Retail PC de 1 tane SSD slotu var SSD yetersiz geldiği için yeni bir SSD aldım ikisi de M.2 bu arada şimdi eskisinde kalacak Windows lisansı yeni SSD'yi takınca ne yapacağım ben direk otomatik lisans açılır mı PC de yoksa yeni key mi almam gerekiyor onun içinde.
Selam hocam bir şey soracağım şimdi ben 30 gün önce falan dijital key aldım Retail PC de 1 tane SSD slotu var SSD yetersiz geldiği için yeni bir SSD aldım ikisi de M.2 bu arada şimdi eskisinde kalacak Windows lisansı yeni SSD'yi takınca ne yapacağım ben direk otomatik lisans açılır mı PC de yoksa yeni key mi almam gerekiyor onun içinde.
Windows ilk takılı olan SSD de kurulu olduğu için sorun olmaz yeni aldığın SSD farklı alan olacak çünkü.
Hocam Windows kurulu SSD'nizi çıkarıp sıfır bir SSD takacağınız için zaten tekrar Windows kuracaksınız, aldığınız Retail keyi eğer kurulmda isterse girin kabul etmesi lazım. Ancak aktive ederken önceki Windows aktivasyonu sorun çıkarır mı yoksa otomatikman eskisini iptal edip yenisini mi aktive eder ondan emin değilim.
Kanki tamamda şu an bu SSD'yi kaldıracağım işte yeni geleni takacağım bu komple saf dışı kalacak kutusuna koyacağım sıkıntı orada zaten.
Kanki tamamda şu an bu SSD'yi kaldıracağım işte yeni geleni takacağım bu komple saf dışı kalacak kutusuna koyacağım sıkıntı orada zaten.
Sayfa 1 de demişsiniz ya laptopdaki lisansı iptal edip masaüstünde aktif edin diye o dediğiniz.
Şey olmaz mı bunda gerçi 2 side aynı cihaz PC ama.
Ucuza key satan bir site önerir misiniz? Teşekkürler.
Yeniden Windows kuracaksınız hocam yapacağınız başka bir şey yok, ya da disk klonlayabilirsiniz, yani Windows'ta dahil olmak üzere eski diski komple yeni diske klonlayan programlar da var. O da olabilir ama eski SSD'de çok önemli şeyler yoksa sıfırdan bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Laptopta bir ürün anahtarım kayıtlı ve etkinleştirildi ama ben onu masaüstü bilgisayarıma geçirmek istiyorum, bunun için laptoptakini kaldırsam olur mu? Şu an çünkü olmuyor.
Oyun yok hocam şu an zaten indirilmiyor çok az kalıyor 500GB sadece Windows için düşündüm lisansı gitmeseydi iyi ya.
Bu arada var olan Windows ürün anahtarını / lisans anahtarını şu videoda anlatıldığı şekilde kaldırabilirsiniz,
Bu işlemleri yaptıktan sonra artık elinizdeki key (eğer kullandığınız key, Retail keyse, birden farklı bilgisayarda kullanılabilir bir keyse) boşa çıkmış olacak ve başka bir cihazda kullanabileceksiniz.
(Not: Eğer gerçekten Windows lisansını bilgisayarınızdan kaldırma ihtiyacınız yoksa bu kodları acaba çalışıyor mu diye meraktan denemeyin çünkü evet çalışıyor)
Hocam Windows'u ve eski diskinizi komple yeni SSD'ye klonlamayı da düşünebilirsiniz ancak bunun için harici bir SSD kutusuna ihtiyacınız olur. Sizin için en iyi çözüm yeni SSD'ye Windows'u sıfırdan kurmak olur.
Bu arada var olan Windows ürün anahtarını / lisans anahtarını şu videoda anlatıldığı şekilde kaldırabilirsiniz,
Bu işlemleri yaptıktan sonra artık elinizdeki key (eğer kullandığınız key, Retail keyse, birden farklı bilgisayarda kullanılabilir bir keyse) boşa çıkmış olacak ve başka bir cihazda kullanabileceksiniz.
(Not: Eğer gerçekten Windows lisansını bilgisayarınızdan kaldırma ihtiyacınız yoksa bu kodları acaba çalışıyor mu diye meraktan denemeyin çünkü evet çalışıyor)
Hocam Windows'u ve eski diskinizi komple yeni SSD'ye klonlamayı da düşünebilirsiniz ancak bunun için harici bir SSD kutusuna ihtiyacınız olur. Sizin için en iyi çözüm yeni SSD'ye Windows'u sıfırdan kurmak olur.