Ürün anahtarı sahte mi?

250 liraya almıştım.
Yazdığınız şeyi pek anlayamadım.

Dediğiniz şeyi yaptım ve bu oldu.

Hmm. Kalıcı olarak etkinleşmiş. Zaten böyle düşük ücretli lisans ürünleri satan kişiler sizi dolandırabilme ihtimali var bunu unutmayın. Bu sefer şanslı oldunuz ve bu sefer dolandırılmadınız.

Önceki kullandığın programdan (showkeyplus`dan) bakabilirsin.
Kendi kapı anahtarını soruyorsan ben bilmiyorum.

Hocam ürün kodunu bir kere YouTube'dan etkinleştirmiştim. Kuzenim bu kodu yazdırdı ve şu tarihte bitecek diyordu yani sahteydi. Bir kodla sildim onu sizinki kalıcı olarak etkinleştirildi diyor. Tam emin değilim ama bence GittiGidiyor'dan sahte olmazdı.

Güzel anlamışsınız.

250 liraya almıştım
yazdığınız şeyi pek anlayamadım

dediğiniz şeyi yaptım ve bu oldu
Slmgr /dli komutunu cmd ile girin. OEM_DM veya RETAIL yazıyorsa lisans orijinaldir. VOLUME_MAK yazıyorsa sahtedir. Ama sizin bilgisayar kalıcı olarak aktifleşmiş. Yani Volume lisans olma olasılığı çok az.

Slmgr /dli komutunu cmd ile girin. OEM_DM veya RETAIL yazıyorsa lisans orijinaldir. VOLUME_MAK yazıyorsa sahtedir. Ama sizin bilgisayar kalıcı olarak aktifleşmiş. Yani Volume lisans olma olasılığı çok az.
RETAIL channel yazıyor

O zaman anahtarınız gerçek ve Microsoft hesabınıza kayıt edilmiş. Eğer sıfırlarsanız, Microsoft hesabı girildiği anda aktifleşir.

Peki bilgisayardaki Microsoft hesabımı değiştirirsem o hesabada geçer ki?
Peki Windows 7'ye formatlarken Microsoft hesabı sorar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…