wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 15 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar selam bugün format atmam gerekdi ve format attım. Kurulumdan sonra CMD üzerinden Windows'u aktifleştirebileceğimi fark ettim. Açıkcası 700 TL verip lisans almak bizi aşar. 15-20 TL'lik lisanslarda ise bir arkadaşım dolandırıldı o sebepden dolayı pek güvenemedim. Ancak CMD'den aktifleştirdim bir sorun olur mu? NOT : "KMSpico kullanmaktan iyidir diye düşündüm umarım sakıncası yoktur. Ayrıca "slmgr /xpr" komutunu uyguladığımdaki sonucu ekte bırakıyorum."
Arkadaşlar selam bugün format atmam gerekdi ve format attım. Kurulumdan sonra CMD üzerinden Windows'u aktifleştirebileceğimi fark ettim. Açıkcası 700 TL verip lisans almak bizi aşar. 15-20 TL'lik lisanslarda ise bir arkadaşım dolandırıldı o sebepden dolayı pek güvenemedim. Ancak CMD'den aktifleştirdim bir sorun olur mu? NOT : "KMSpico kullanmaktan iyidir diye düşündüm umarım sakıncası yoktur. Ayrıca "slmgr /xpr" komutunu uyguladığımdaki sonucu ekte bırakıyorum."
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #2 wikig dedi: Ancak CMD'den aktifleştirdim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... OEM anahtarların yasallığı tartışmalı. Öte yandan CMD'den etkinleştirmede yasa dışı bir durum yok.
wikig dedi: Ancak CMD'den aktifleştirdim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... OEM anahtarların yasallığı tartışmalı. Öte yandan CMD'den etkinleştirmede yasa dışı bir durum yok.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 Recep Baltaş dedi: OEM anahtarların yasallığı tartışmalı. Öte yandan CMD'den etkinleştirmede yasa dışı bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tam anlamadım, arkadaş orijinal Windows veya OEM Key almamış nasıl etkinleştirir korsana girmez mi?
Recep Baltaş dedi: OEM anahtarların yasallığı tartışmalı. Öte yandan CMD'den etkinleştirmede yasa dışı bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tam anlamadım, arkadaş orijinal Windows veya OEM Key almamış nasıl etkinleştirir korsana girmez mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #4 F3arlessTR dedi: Hocam ben tam anlamadım, arkadaş orijinal Windows veya OEM Key almamış nasıl etkinleştirir korsana girmez mi? Genişletmek için tıkla... Girer. OEM key aldığını varsayıyorum.
F3arlessTR dedi: Hocam ben tam anlamadım, arkadaş orijinal Windows veya OEM Key almamış nasıl etkinleştirir korsana girmez mi? Genişletmek için tıkla... Girer. OEM key aldığını varsayıyorum.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 15 Nisan 2021 #5 Şu YouTube'daki Programsız Windows 10 Etkinleştirme! Tipi videolar izlediyseniz onlarda KMS ile aynı işi görüyor.
Şu YouTube'daki Programsız Windows 10 Etkinleştirme! Tipi videolar izlediyseniz onlarda KMS ile aynı işi görüyor.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 15 Nisan 2021 #6 Sürprizbozan: Konu Dışı @Recep Baltaş müsait bir zamanda mavi ekran hata analizi gelebilir mi?