Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 1 Kasım 2020 #11 Key patlamış olabilir. Yeni key alın.
Tahaxzx Hectopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #12 Alikaplan801 dedi: Üzerinden 4 yıl geçmiş. 20-30 TL'ye yeni bir Key alın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatamadım galiba Key almasını ben de bilmiyorum. Yazdığımdan anladınız mı bilmiyorum burada önemli olan mağdur olmak daha önce hiçbir yerde her Windows güncellemesinde anahtar alınması gerektiğini duydunuz mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2020
Alikaplan801 dedi: Üzerinden 4 yıl geçmiş. 20-30 TL'ye yeni bir Key alın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatamadım galiba Key almasını ben de bilmiyorum. Yazdığımdan anladınız mı bilmiyorum burada önemli olan mağdur olmak daha önce hiçbir yerde her Windows güncellemesinde anahtar alınması gerektiğini duydunuz mu?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #13 Tahaxzx dedi: 4 Sene aldığım Key'i doğal olarak hatırlamıyorum daha önce hiçbir güncellemede böyle bir şey olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Süreli Key olmasın o hocam? Belki ondan gitmiştir donanım kimliği.
Tahaxzx dedi: 4 Sene aldığım Key'i doğal olarak hatırlamıyorum daha önce hiçbir güncellemede böyle bir şey olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Süreli Key olmasın o hocam? Belki ondan gitmiştir donanım kimliği.