Üst düzey bir oyun sistemi toplama

akin1281

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2013
Mesajlar
14
Merhaba recep abi ben akın abimden karne hediyesi olarak bir bilgisayar istedim ve kabul etti. Çok kararsızım parça konusunda. Senden ricam önümüzdeki 3 yada 4 sene beni götürecek bir üst düzey bir oyun sistemi. Bilgisayar ve parçalara çok meraklıyım İnşallah önereceğin sistemi kendim toplayacağım. Oyunlara çok meraklıyım özelliklede Crysis serisine Mümkünse eğer bu istediklerim sadece kasa olmasın. Dış donanımlarda benim için çok önemli özelliklede mönitör. Bu işi oldukça iyi yaptığını düşünüyorum onun için sana danışıyorum.İnşallah bu mesajımı dikkate alırsın. Mavi ekransız günler dilerim. :)


Bu arada bütçe : 1800 TL Max :1900 TL Kdv dahil fiyat verirsen sevinirim :)
 
pxkbx.png


Ben sana saf bir alternatif sunmak istedim. Zira diğer bileşenleri ekleyince ekran kartı bayağı bir düşüyor.
HDD ve anakartdan biraz kısarak bütçeye denk gelmesi lazım. Monitör olarak da beyaz olan modelini alabilirsin. Kendim kullandığım için önerdim gerçekten hiçbir eksisi yok bence.

Başka arkadaşlarda çeşitli alternatifler sunarlarsa sevinirim.
 
Eyvallah kardeş önerin çok güzel kafama yattı birde diğer arkadaşların önerilerini almak istiyorum zahmet edip yazdığın için çok teşekkür ederim.
 
Asus Designo 239 veya 279 almalısın derdim ancak o monitörler oyunda pek tat vermiyor doğrusu :) Asus 23.6 VN247H monitör almanı öneririm hem 23.6 daha büyük bir ekran deneyimi sunar hemde tam bir oyuncu monitörü. Oyuna hakim olmak için daha uzaktan bakman gerekecek monitöre bu da göz sağlığını korumana yardımcı olur .
 
O zaman Corsair 300R almalısın arkadaşta önermiş iyi bir kasa :)

- - - Güncellendi - - -

Ama Cooler Master HAF912 Advance'de alabilirsin tabi ki :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PSU konusunda biraz endişeliyim. Doğrusu 300R 600 Watt'lık bir psu sunuyor. Benim tercih ettiğim 400R modeli ise 750 Watt'lık bir PSU sunuyor. Biraz ileriye yönelik düşünmek lazım. 750 Watt al kurtul gibisinden. Bir de Corsair kalitesini de düşünmek gerek ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Cooler Master'ı tercih etmişimdir ama 400R kasasına da diyecek bir lafım yok :) Senin kararına kalmış arkadaşım artık :) Fazla soğuk olsun diyorsan Corsair 400R ama kalite ön plana gelsin diyorsan Cooler Master'a yönelmelisin :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı