Tamam ama sürekli siyaset konuşunca T*haf ve g*lünç oldum. Bu nedenle kendime çeki düzen vereceğim.@AxiBorea Siyaset her şeydir. Hayatın boyunca siyasetle karşılaşacaksın, zorunlu bir kuraldır bu. Benim siyasetle işim olmaz triplerine gerek yok.
Tamam ama sürekli siyaset konuşunca T*haf ve g*lünç oldum. Bu nedenle kendime çeki düzen vereceğim.@AxiBorea Siyaset her şeydir. Hayatın boyunca siyasetle karşılaşacaksın, zorunlu bir kuraldır bu. Benim siyasetle işim olmaz triplerine gerek yok.
Herkes belirli bir sınır çerçevesinde istediği siyasi görüşü benimseyebilir ve konuşabilir, neden gülünç olduğunuzu düşünüyorsunuz?Tamam ama sürekli siyaset konuşunca T*haf ve g*lünç oldum. Bu nedenle kendime çeki düzen vereceğim.
Şu tuhaf kelimesini bari sansürlemeyin şu sansür olayı sıktı artık.Ayrıca siyaset neden bir insanı tuhaf yapsın?Ben zaten siyaseti bıraktım. Çünkü bu benim t*haf olmama neden oldu.
Bu arada kızdığım için özür dilerim.
Çünkü sürekli siyaset konuşuyorum.Herkes belirli bir sınır çerçevesinde istediği siyasi görüşü benimseyebilir ve konuşabilir, neden gülünç olduğunuzu düşünüyorsunuz?
Tuhaf kötü bir kelime ama. Ben sürekli konuşuyorum. Aynı konudan konuşmak normal değil.Şu tuhaf kelimesini bari sansürlemeyin şu sansür olayı sıktı artık.Ayrıca siyaset neden bir insanı tuhaf yapsın?
Ne bileyim. Bi konuya katılayım dedim. Sonra siyaset geldi. Ancak ben siyaset konuşmaktan ve insanları baymaktan bıkmıştım. Tuhaf kelimesi benim konuşmamdan dolayı koydum onu.@AxiBorea Tuhaf nasıl bir kötü kelime? Ne alaka?
Neyse devam edebilirsiniz.@AxiBorea Tuhaf nasıl bir kötü kelime? Ne alaka?
Bazen susmak en iyi cevaptır dostum.@AxiBorea Yok sen ve @barancavindar sayesinde siyaset konuşarak cahil olduk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.