Üstünü giyinirken belin kitlenmesi

semih24

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sabah kalktım üstümü giyinirken birden belim kilitlendi hemen kendimi yatağa attım.

Şu an yatakta sırtüstü yatıyorum ayağa kalkmak istesem müthiş bir ağrı giriyor belime çok kötü durumdayım.

Hastaneye gitmek istesem gidemem yerimden kalkamıyorum ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sabah kalktım üstümü giyinirken birden belim kilitlendi hemen kendimi yatağa attım.

Şu an yatakta sırtüstü yatıyorum ayağa kalkmak istesem müthiş bir ağrı giriyor belime çok kötü durumdayım.

Hastaneye gitmek istesem gidemem yerimden kalkamıyorum ne yapmam lazım?
Hocam durumunuz ciddi manada kotuyse bir yakininiza ulasin ve ambulans cagirin.

Hocam durumunuz ciddi manada kotuyse bir yakininiza ulasin ve ambulans cagirin.
Hocam böyle birşey ilk defa başıma geliyor çok korkuyorum yataktan ayağa kalkmak isteyince sanki sırtıma bıçak saplanıyor gibi kemiklerim sıkışıyor sanki.
Ambulans beni sedyeyle götürür mü acaba gerçekten ayağa kalkamıyorum.

Hocam böyle birşey ilk defa başıma geliyor çok korkuyorum yataktan ayağa kalkmak isteyince sanki sırtıma bıçak saplanıyor gibi kemiklerim sıkışıyor sanki.
Ambulans beni sedyeyle götürür mü acaba gerçekten ayağa kalkamıyorum.
Hocam durumunuzu kendiniz dah iyi bilirsiniz korkulacak bir durum yok sakin olun, yasinizi bilmiyorum bir yakiniza anne babaniza ulasin. Durumu anlatin ve ambulans cagirin, beklemeyin. Sizin hataniz degil bu durum korkulacak bir durum yok.

112'yi aradım eve ambulans geldi zar zor ayağa kaldırdılar hastaneye gittik iğne vurdular birde krem verdiler şu an iyiyim ama daha sonra mr çektiricem fıtık olabilir dediler.

112'yi aradım eve ambulans geldi zar zor ayağa kaldırdılar hastaneye gittik iğne vurdular birde krem verdiler şu an iyiyim ama daha sonra mr çektiricem fıtık olabilir dediler.
Büyük geçmiş olsun hocam umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı