Üvey annem beni istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki annenizi arayıp durumu anlatabilirsiniz.

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler bu kadar ilgi göstermenizi beklemiyordum. <3
Yaşım 15 bu nisan ayında girdim.
Kadın'a asla şiddet gösteremem her ne kadar sinir ve üzüntü buna itse de bunu yapamam.
Üvey annem gibi bir insana benzemek istemem en nihayetinde.
Annem'e gitmeme nedenim annemle babamın ayrılma nedeni annemin babamı aldatması.
O yüzden bizi satan kadına gitmem hiçbir şekilde.
Yetimhaneye gitmek aklıma geldi ama bu beni daha çok üzecek.
Kendi evimden bir kadın uğruna ayrılmak çok mantıklı gelmiyor.
Evet biraz daha devam ederse bir gün oturup konuşacağım babamla.

Yetimhaneye gitmek en son iş olmalı. Orada hayat 1000 kat daha zor. Hele orada yaşayan serseri zorbalar hiç çekilmez hale getirtiyor. O kadına inat evde durmalısın.

Zor bir durum, kuzenimde bu durumu yaşıyor. Neneme dediği kadarıyla, Babasıyla arası bozulmasın diye kuzenim sesini çıkartmıyor. İşe başlayınca kuzenim, kahvaltı hazırlıyor artık her sabah. Geçen hafta korana oldu, laf ediyor, niye virüsü kaptın diye, paracıklar yüzünden :)

Babanızla konuşup yetimhaneye gidin bence. Yada annenizi arayabilirsiniz belki bir şeyler değişir :(

Ben olsam üvey annemi bıçaklar, midem kaldırabilirse kafasını kesip salonun ortasına masanın üstüne koyup evden kaçarım. Ya da çakmakla bir yanından tutuştur 5-10 dakika acı çeksin. Ama yakalanma ihtimalide var. O yüzden balkona çıktığı anda it intihar veya kaza süsü ver. Ama ittiğinde otopsiden anlaşılır. Ne bileyim yere yağ falan dök. ya da gazı açık bırak dışarı çık ev havaya uçsun.(yatırım tavsiyesi değildir.)(!)
Yalnız bence psikolojik bir destek almanız lazım yazdıklarınız normal değil.

Yerinde olsam okulu bırakır bir işe girerim evi otel gibi kullanır kendi paramı yerim. amcanızın falan yanında çalışabilirseniz çok daha iyi olur belki babanızın yapamadığı babalığı amcanızda bulursunuz. o kadar şanslı değilseniz de. üvey annenizden korkmayın ona ihtiyacınız olmasın.
Bu psikolojiyle okuyamazsın zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı