D Dlzameseyse Ziyaretçi 19 Haziran 2015 #1 Sayın yöneticiler, özür dilerim. Hiç kullanmadığım bir e-posta adresini Błaszczykowski kullanıyordum. Siteye şifre yazmadan otomatik giriyordum. Çerez temizlemek istedim ama şifremi ve e-mail adresimi bilmiyorum lütfen söyler misiniz ? Böyle olsun istemezdim çok özür dilerim. @NorthernsKnight @THE_MILLER @Muhsin Bayram @Erkan Çevik @Ali Güngör @MF @samet67671 Lütfen yardım edin. Çok acil konuma yorum yazmam gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2015
Sayın yöneticiler, özür dilerim. Hiç kullanmadığım bir e-posta adresini Błaszczykowski kullanıyordum. Siteye şifre yazmadan otomatik giriyordum. Çerez temizlemek istedim ama şifremi ve e-mail adresimi bilmiyorum lütfen söyler misiniz ? Böyle olsun istemezdim çok özür dilerim. @NorthernsKnight @THE_MILLER @Muhsin Bayram @Erkan Çevik @Ali Güngör @MF @samet67671 Lütfen yardım edin. Çok acil konuma yorum yazmam gerek.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Haziran 2015 #2 Şehirler uyuşmuyor. Üyeliğini sildik. Hesabım sana ait olduğunu kanıtlayabileceğini düşünüyorsan bize bu yoldan ulaşmalısın: Bize Ulaşın | Technopat Sosyal
Şehirler uyuşmuyor. Üyeliğini sildik. Hesabım sana ait olduğunu kanıtlayabileceğini düşünüyorsan bize bu yoldan ulaşmalısın: Bize Ulaşın | Technopat Sosyal