9 937520 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Çözümler 1 21 Temmuz 2025 #1 Merhaba, ben GeForce NOW Ultimate üyelik almayı düşünüyorum fakat GeForce NOW 1 aylık bedava Performance paketi veriyor. Ben bu paketi alsam iptal edebiliyor muyum? İptal edebiliyorsam nasıl yapabilirim?
Merhaba, ben GeForce NOW Ultimate üyelik almayı düşünüyorum fakat GeForce NOW 1 aylık bedava Performance paketi veriyor. Ben bu paketi alsam iptal edebiliyor muyum? İptal edebiliyorsam nasıl yapabilirim?
Çözüm 9 9 937520 28 Temmuz 2025 RightCloud dedi: Ben geforce nowun sitesine baktım herhangi bi ücretsiz paket göremedim karıştırıyor olabilir misin Genişletmek için tıkla... Evet yanlış görmüşüm 1 aylık performans paketinde 40% indirimmiş. Sağolun yardımınız için.
RightCloud dedi: Ben geforce nowun sitesine baktım herhangi bi ücretsiz paket göremedim karıştırıyor olabilir misin Genişletmek için tıkla... Evet yanlış görmüşüm 1 aylık performans paketinde 40% indirimmiş. Sağolun yardımınız için.
R RightCloud Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #2 Ben geforce nowun sitesine baktım herhangi bi ücretsiz paket göremedim karıştırıyor olabilir misin Artı 0 Eksi
KS KS 9 937520 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Çözümler 1 28 Temmuz 2025 #3 RightCloud dedi: Ben geforce nowun sitesine baktım herhangi bi ücretsiz paket göremedim karıştırıyor olabilir misin Genişletmek için tıkla... Evet yanlış görmüşüm 1 aylık performans paketinde 40% indirimmiş. Sağolun yardımınız için. Artı 0 Eksi Çözüm
RightCloud dedi: Ben geforce nowun sitesine baktım herhangi bi ücretsiz paket göremedim karıştırıyor olabilir misin Genişletmek için tıkla... Evet yanlış görmüşüm 1 aylık performans paketinde 40% indirimmiş. Sağolun yardımınız için.