Instagram Üzerinden takip isteği atılmıyor

larscirusz

Femtopat
Daha fazla  
Dün gereksiz yere 3 tane hesabım kapatıldı, ben de yeni hesap açtım. Yeni actıgım hesaba art arda 50 60 kişiyi takip ettim, sonra topluluk kuralları falan dedi. Şu an ne istek atabiliyorum ne de attıgım istekler kabul edilebiliyor. Ne zaman düzelir veya ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spamdan dolayı kısa süre öyle oluyor genelde, bir kaç saat sürüyor hatırladığım kadarıyla.

Bunu ben de yaşadım daha önce. Muhtemelen sistem bot olma ve hesabın bir şekilde ele geçirilmesi durumlarına karşı koruma amaçlı art arda ve çok fazla hesap takip etme, takip isteği yollama, takipten çıkma gibi durumlarda otomatik sınırlıyor. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi bir kaç saat bekleyin, düzelecektir ama aynı şeyi tekrar yaparsanız tekrar sınırlandırır

Telefondaki kısa süreliğine maksimum atabileceğin istek şeyini doldurdun sanırım, bilgisayardan gir orada da hakkın var. Benim de 2000 takip sayım vardı, telefondan 1500e kadar falan düşürdüm maksimum sonra topluluk ihlali dedi, bilgisayara geçtim oradan da 1000e düşürdüm. Ertesi gün telefondan 500 küsur bilgisayardan 50 küsure düşürmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…