PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #31 Qi Strannik dedi: Eki Görüntüle 780978Buna istediğiniz kadar kızgın atsanız yeridir. Genişletmek için tıkla... Ünlü oldum! Neyse. Gerçekten hahaha emojisi insanın moralini bozuyor. Ya üzgün atıp sebebini açıklayın veya atmadan açıklayın.
Qi Strannik dedi: Eki Görüntüle 780978Buna istediğiniz kadar kızgın atsanız yeridir. Genişletmek için tıkla... Ünlü oldum! Neyse. Gerçekten hahaha emojisi insanın moralini bozuyor. Ya üzgün atıp sebebini açıklayın veya atmadan açıklayın.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 15 Aralık 2020 #32 Bu emojileri genellikle karşımdakinin anlayışsızlığı yüzünden konu dışı konularında kullanıyorum.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 15 Aralık 2020 #33 Qi Strannik dedi: Recep Baltaş'a yapılmış saygısızlık. Genişletmek için tıkla... Saygısızlıktan da öte, direkt nefret söylemi bu. Daha önce tanımadığı, görüşmediği bir insana böyle yazması kişinin ruh sağlığının bozuk olduğunu gösterir.
Qi Strannik dedi: Recep Baltaş'a yapılmış saygısızlık. Genişletmek için tıkla... Saygısızlıktan da öte, direkt nefret söylemi bu. Daha önce tanımadığı, görüşmediği bir insana böyle yazması kişinin ruh sağlığının bozuk olduğunu gösterir.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #34 PustiPowerV2 dedi: Ünlü oldum! Neyse. Gerçekten hahaha emojisi insanın moralini bozuyor. Ya üzgün atıp sebebini açıklayın veya atmadan açıklayın. Genişletmek için tıkla... Ünlü oldum derken?
PustiPowerV2 dedi: Ünlü oldum! Neyse. Gerçekten hahaha emojisi insanın moralini bozuyor. Ya üzgün atıp sebebini açıklayın veya atmadan açıklayın. Genişletmek için tıkla... Ünlü oldum derken?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #35 Qi Strannik dedi: Ünlü oldum derken? Genişletmek için tıkla... Şaka manasında. Bu yorumu yazan kişinin iq seviyesi zaten mutlak sıfır.
Qi Strannik dedi: Ünlü oldum derken? Genişletmek için tıkla... Şaka manasında. Bu yorumu yazan kişinin iq seviyesi zaten mutlak sıfır.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #36 Allah aşkına bakın Recep Baltaş saygınlığını korumuş helal olsun.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 15 Aralık 2020 #37 PustiPowerV2 dedi: Şaka manasında. Bu yorumu yazan kişinin iq seviyesi zaten mutlak sıfır Genişletmek için tıkla... Dostum, bence sıfır yüksek oldu.
PustiPowerV2 dedi: Şaka manasında. Bu yorumu yazan kişinin iq seviyesi zaten mutlak sıfır Genişletmek için tıkla... Dostum, bence sıfır yüksek oldu.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Aralık 2020 #38 Darth.Vader dedi: Dostum, bence sıfır yüksek oldu. Genişletmek için tıkla... Mutlak sıfır, bir maddenin moleküllerinin entropisinin minimum değerine ulaştığı teorik sıcaklıktır. 0 Kelvin, –273,15 °Celsius, 0 °Rankine ve -459,67 °Fahrenhayta eşittir.[1] Fahrenhayt veya Celsius olarak alabilirsin.
Darth.Vader dedi: Dostum, bence sıfır yüksek oldu. Genişletmek için tıkla... Mutlak sıfır, bir maddenin moleküllerinin entropisinin minimum değerine ulaştığı teorik sıcaklıktır. 0 Kelvin, –273,15 °Celsius, 0 °Rankine ve -459,67 °Fahrenhayta eşittir.[1] Fahrenhayt veya Celsius olarak alabilirsin.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 15 Aralık 2020 #39 Qi Strannik dedi: Eki Görüntüle 780987Allah aşkına bakın Recep Baltaş saygınlığını korumuş helal olsun. Genişletmek için tıkla... Rica etsem konu linkini atabilir misiniz?
Qi Strannik dedi: Eki Görüntüle 780987Allah aşkına bakın Recep Baltaş saygınlığını korumuş helal olsun. Genişletmek için tıkla... Rica etsem konu linkini atabilir misiniz?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 15 Aralık 2020 #40 Qi Strannik dedi: Allah aşkına bakın Recep Baltaş saygınlığını korumuş helal olsun. Genişletmek için tıkla... Aslında @Recep Baltaş bu mesajı yazmak için boşa efor harcamazdı. Mahkeme salonunda görüşecekler artık.
Qi Strannik dedi: Allah aşkına bakın Recep Baltaş saygınlığını korumuş helal olsun. Genişletmek için tıkla... Aslında @Recep Baltaş bu mesajı yazmak için boşa efor harcamazdı. Mahkeme salonunda görüşecekler artık.