Mevcut hesabımın silinmesini rica ediyorum. Mevcut hesabım 4 kişi tarafından kullanılmaktaydı. Sadece kendimin kullanacağı bir hesap oluşturmak istiyorum.
Şöyle yapın; yeni bir hesap açın mail adresini ve Technopat Sosyal kullanıcı adı ve şifrenin sana ait olduğu... Bu hesabın ile o hesabın birleştir? Yapılıyorsa önerim budur.
Şuan ki kullandığım mail adresim ile farklı adlı bir hesap ve şifre kullanmak istiyorum. Söylediğim gibi başlangıçtan bu yana 4 kişi hesabımı kullanıyordu. Artık sadece kendimin kullanacağı bir hesaba geçmek istiyorum.
Bu hesap benim mailim ile açıldı, aynı ev içerisinde 4 kişi kullanmaktaydı. Artık onların kullanmasını istemiyorum. Eğer mümkünse silinsin, ya da şifre değiştirme mümkünse şifre değiştirmek istiyorum.