Ufak şeyleri bile kafaya takıyorum

Selamlar dostlar. Çok kişiye yardım ettim ve şu an sorunlu olan taraf benim. Başlıktaki gibi bir olayım var. Fazla uzatmadan sadece yarım saat içinde yaşadığım olayı anlatayım.

Benim Polonya'lı arkadaşlarım var. Yaklaşık 10 tane falan. Bunlarla her akşam girer B1 İngilizcemle konuşurum. Bugün ben çıkarken cześć dedim. Cześć (çeş) normalde selamlar demek ama bunlar hep sesliden çıkarken bana bunu söyledikleri için ben görüşürüz anlamında sanıyordum. Bugün Translate'den bakınca moralim bozuldu.

Olay şu, 3 aydır konuştuğum elemanların aksine 2 tane daha adam vardı benim tanımadığım. Bunlar varken ben yatıyorum deyip çıkacaktım o ara yanlışlıkla cześć dedim. Sonra herkes de bana dedi ama o iki elemandan birisi hello dedi. Sanki ben AFK idim de geldim gibi. Ben çıktım işte bilgisayarı falan kapatırken yaptığım hatanın farkına vardım ve canım sıkıldı. Evet bunu reelde bir arkadaşıma anlatamam benimle dalga geçer.

Bu sadece bir örnek. Bunu yaşayan arkadaşlarımın yorumları varsa onları dinlemek isterim.

Nedense sınavdan şüpheleniyorum. Çünkü bilirsiniz üniversite sınavından önce kariyer planları yapmak, çalışmak gibisinden şeylerden dolayı.

İyi günler herkese.

Hocam bu kafaya taktığınız şeyleri kimse hatırlamıyordur unutun gitsin🙂 Eskiler ile yaşamayın önünüze bakın, herkes bazen böyle değişiklikler yapabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı