K Kalemlik Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #1 Merhaba ufc 2 almak istiyorum. Fakat maalesef Steam de bulamadım nereden satın alabilirim ve fiyatı ne kadardır?
Merhaba ufc 2 almak istiyorum. Fakat maalesef Steam de bulamadım nereden satın alabilirim ve fiyatı ne kadardır?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.847 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 15 Temmuz 2022 #2 UFC 2 PC tarafında mevcut değil maalesef hocam. Artı 0 Eksi
KS KS K Kalemlik Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Ufc 2 PC tarafında mevcut değil maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... Peki bana bir dövüş oyunu önerir misin ve hangi platformdan alacağımı? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Ufc 2 PC tarafında mevcut değil maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... Peki bana bir dövüş oyunu önerir misin ve hangi platformdan alacağımı?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.847 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 15 Temmuz 2022 #4 Kalemlik dedi: Peki bana bir dövüş oyunu önerir misin ve hangi platformdan alacağımı? Genişletmek için tıkla... Tekken, Soul Calibur, Mortal Kombat, Street Figther falan mevcut Steam'de. Artı 0 Eksi
Kalemlik dedi: Peki bana bir dövüş oyunu önerir misin ve hangi platformdan alacağımı? Genişletmek için tıkla... Tekken, Soul Calibur, Mortal Kombat, Street Figther falan mevcut Steam'de.