Ukrayna'da ne yapılmalı?

Persseus

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2018
Mesajlar
1.797
Makaleler
3
Çözümler
7
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Pegasus kampanyasıyla Ukrayna'ya gidiş dönüş 350 TL'ye bilet aldık. Arkadaşımla gidip 5 gün gezeceğiz. Dolandırılmamak, kazıklanmamak üşüyüp donmamak için neler yapmalıyız? Dil bilgimiz çok iyi değil. Bu konuda tavsiyeleriniz neler? Seyahat planımız Lviv-Kiev-Pripyad-Kharakiv şeklinde. Bu seyahat için önerilerinizi de alabilirim.
 
Bence Çernobil turuna katılın. Güvenli alanları turizm amaçlı turlara açmışlardı en son. Radyoaktivitenin az olduğu yerlerde belirli bir süre gezdiriyorlar.
Kiev'de savaş müzesi var, açık ise gidin.
Lviv şehir olarak güzeldir. Biraz İngilizceniz varsa orda insanlarla tanışın, gezdirmelerini isteyin sizi, yardımcı olurlar.
Korona var dikkatli olun.
 
Bence çernobil turuna katılın. Güvenli alanları turizm amaçlı turlara açmışlardı en son. Radyoaktivitenin az olduğu yerlerde belirli bir süre gezdiriyorlar.
Kiev'de savaş müzesi var, açık ise gidin.
Lviv şehir olarak güzeldir. Biraz ingilizceniz varsa orada insanlarla tanışın, gezdirmelerini isteyin sizi, yardımcı olurlar.
Korona var dikkatli olun.

Çernobil turuna bende gitmeyi düşünüyordum ama sonra iptal oldu her şey değer mi gidip görmeye? Çünkü Euro üzerindendi tur ücretleri.
 

Geri
Yukarı