Ultra 7 265KF'li masaüstü bilgisayar toplama önerisi

ogb77

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

İş amaçlı kullanacağım (500 sf PowerPoint sunumlar ve ders notları oluşturma, Gemini ile doküman oluşturma düzenleme, Adobe Premiere ile ~10GB video düzenleme, vb.) Bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Araştırırken Tebilon'da aşağıdaki sistemi gördüm. Bileşenler birbiri ile uyumlu mudur? Bu bütçe ile daha iyi bir şey toplanabilir mi?

Kafama takılanlar:
  • Böyle bir bilgisayar 16 GB RAM az olmaz mı?
  • SSD hızı okuma 6000mb/ yazma 4000 MB. 800TL farkla 7400MB/6500MB seçsem önemli bir performans iyileşmesi oluşur mu?
  • 750W PSU yeterli olur mu? 850W mı tercih etmeliyim?
  • Anakartta Max 1 adet M.2 yuva sayısı var. Birkaç yıl sonra upgrade esnasında sıkıntı yaratır mı?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

İş amaçlı kullanacağım (500 sf PowerPoint sunumlar ve ders notları oluşturma, Gemini ile doküman oluşturma düzenleme, Adobe Premiere ile ~10GB video düzenleme, vb.) Bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Araştırırken Tebilon'da aşağıdaki sistemi gördüm. Bileşenler birbiri ile uyumlu mudur? Bu bütçe ile daha iyi bir şey toplanabilir mi?

Kafama takılanlar:
  • Böyle bir bilgisayar 16 GB RAM az olmaz mı?
  • SSD hızı okuma 6000mb/ yazma 4000 MB. 800TL farkla 7400MB/6500MB seçsem önemli bir performans iyileşmesi oluşur mu?
  • 750W PSU yeterli olur mu? 850W mı tercih etmeliyim?
  • Anakartta Max 1 adet M.2 yuva sayısı var. Birkaç yıl sonra upgrade esnasında sıkıntı yaratır mı?

Şimdiden teşekkürler.
Bahsettiğin şeyler için bu sistem bana biraz fazla gibi geldi, özellikle 5070Ti. 5060Ti 16 GB bile bence yeterli gelir, oyun vs. oynasan dahi. 750W Psu gayet yeterli şuan çoğu sisteme, ancak ileride yükseltme yaparım dersen üst seviyelerde ileriye dönük olarak 850W'da gayet yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı