Merhaba,
İş amaçlı kullanacağım (500 sf PowerPoint sunumlar ve ders notları oluşturma, Gemini ile doküman oluşturma düzenleme, Adobe Premiere ile ~10GB video düzenleme, vb.) Bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Araştırırken Tebilon'da aşağıdaki sistemi gördüm. Bileşenler birbiri ile uyumlu mudur? Bu bütçe ile daha iyi bir şey toplanabilir mi?
Kafama takılanlar:
www.tebilon.com
Şimdiden teşekkürler.
İş amaçlı kullanacağım (500 sf PowerPoint sunumlar ve ders notları oluşturma, Gemini ile doküman oluşturma düzenleme, Adobe Premiere ile ~10GB video düzenleme, vb.) Bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Araştırırken Tebilon'da aşağıdaki sistemi gördüm. Bileşenler birbiri ile uyumlu mudur? Bu bütçe ile daha iyi bir şey toplanabilir mi?
Kafama takılanlar:
- Böyle bir bilgisayar 16 GB RAM az olmaz mı?
- SSD hızı okuma 6000mb/ yazma 4000 MB. 800TL farkla 7400MB/6500MB seçsem önemli bir performans iyileşmesi oluşur mu?
- 750W PSU yeterli olur mu? 850W mı tercih etmeliyim?
- Anakartta Max 1 adet M.2 yuva sayısı var. Birkaç yıl sonra upgrade esnasında sıkıntı yaratır mı?
Intel Core Ultra 7 265KF-MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X OC 16GB-MSI PRO B860-P-16GB DDR5-1TB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka Intel Core Ultra 7 265KF-MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X OC 16GB-MSI PRO B860-P-16GB DDR5-1TB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Şimdiden teşekkürler.