Ultrabook & Samsung Ativ book 9 plus

manu04

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, taşınabilirliği yüksek olan hafif, en az full hd dokunmatik ekranlı bir ultrabook arıyorum. Samsung seviyesindeki modelleri araştırıp duruyorum.

Asus Zenbook UX301LA, Acer Aspire S7 Haswell işlemcili modeli bunlar ülkemizde bulunmamakta. Ya da ben bulamadım açıkcası :)

Sony modellerine çok baktım. Aslında çok ilgi çekiciler. Sony vaio pro 13, duo 13 veya multi-flip serileri. Fakat kullanıcı forumlarına bakınca memnuniyet seviyesi çok düşük. Fan problemi, wi-fi sorunları bitmiyor. Neredeyse herkes servise göndermiş ürünleri. Buda soğuttu beni açıkcası. Samsung'a doğru sıcak adımlarla ilerliyorum fakat daha gidip aşağıda yazacağım durumu öğrenemedim.

Media markt'teki üründe 256 gb ssd olduğu belirtilmiş.
SAMSUNG NP900X3G-K02TR ATIV Book Core i5 4200U 8GB 256 GB SSD HD Graphics 4400 Notebook

Aynı koddaki ürün Teknosa'da 128 gb ssd ile:
SAMSUNG NP900X3G-K02TR NOTEBOOK - Teknosa

Açıkcası bende 128 gb ssd olduğunu biliyorum. Sizce yazıldığı gibi 256 gb var mıdır?

Sonuç olarak çok yazdım kusura bakmayın, bu ürünü tavsiye eder misiniz? Yorumlarınız, tavsiyeniz, alternatifleriniz varsa memnun olurum. Teşekkürler :)

Dipnot: Bu arada Amerika'ya gidiyorum. Burdan alma ordan al gibi bir durumda olabilir. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı