onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 24 Ağustos 2023 #11 Monamina dedi: Benim başka hedeflerim var hocam o yüzden sağolun. Genişletmek için tıkla... Aklın varsa okullardan kendine hedef koyma mithrandir16 dedi: Mühendisler mi? Daha spesifik olarak bir mühendislik dalı söyleseniz neyse de, ülkede işsiz mühendisten bol bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Vallah onu bilmemde hukuk bu devirde okunmaz onurlu sorular dedi: Aklın varsa okullardan kendine hedef koyma Vallah onu bilmemde hukuk bu devirde okunmaz Genişletmek için tıkla... Eğer ikisi arasında seçim yaparsam muh derdim
Monamina dedi: Benim başka hedeflerim var hocam o yüzden sağolun. Genişletmek için tıkla... Aklın varsa okullardan kendine hedef koyma mithrandir16 dedi: Mühendisler mi? Daha spesifik olarak bir mühendislik dalı söyleseniz neyse de, ülkede işsiz mühendisten bol bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Vallah onu bilmemde hukuk bu devirde okunmaz onurlu sorular dedi: Aklın varsa okullardan kendine hedef koyma Vallah onu bilmemde hukuk bu devirde okunmaz Genişletmek için tıkla... Eğer ikisi arasında seçim yaparsam muh derdim
mithrandir16 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #12 onurlu sorular dedi: Aklın varsa okullardan kendine hedef koyma Vallah onu bilmemde hukuk bu devirde okunmaz Eğer ikisi arasında seçim yaparsam muh derdim Genişletmek için tıkla... Hukuk ne alaka hocam?
onurlu sorular dedi: Aklın varsa okullardan kendine hedef koyma Vallah onu bilmemde hukuk bu devirde okunmaz Eğer ikisi arasında seçim yaparsam muh derdim Genişletmek için tıkla... Hukuk ne alaka hocam?
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 24 Ağustos 2023 #13 mithrandir16 dedi: Hukuk ne alaka hocam? Genişletmek için tıkla... Artık üni mühendislik disinda okunmaz hukuk bile
mithrandir16 dedi: Hukuk ne alaka hocam? Genişletmek için tıkla... Artık üni mühendislik disinda okunmaz hukuk bile
M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #14 onurlu sorular dedi: Artık üni mühendislik disinda okunmaz hukuk bile Genişletmek için tıkla... Nasıl hedef koyalım?
onurlu sorular dedi: Artık üni mühendislik disinda okunmaz hukuk bile Genişletmek için tıkla... Nasıl hedef koyalım?
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 3 Eylül 2023 #15 Monamina dedi: Nasıl hedef koyalım? Genişletmek için tıkla... Vallah kanka bırak bu günü yarın için bile artık önümü göremiyorum sen bilirsin bu soruyu bana 5 yıl önce sorsaydın cevap verirdim. Bugün bilmiyorum.
Monamina dedi: Nasıl hedef koyalım? Genişletmek için tıkla... Vallah kanka bırak bu günü yarın için bile artık önümü göremiyorum sen bilirsin bu soruyu bana 5 yıl önce sorsaydın cevap verirdim. Bugün bilmiyorum.
M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #16 onurlu sorular dedi: Vallah kanka bırak bu günü yarın için bile artık önümü göremiyorum sen bilirsin bu soruyu bana 5 yıl önce sorsaydın cevap verirdim. Bugün bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım hedeflerini gerçekleştirirsin dostum.
onurlu sorular dedi: Vallah kanka bırak bu günü yarın için bile artık önümü göremiyorum sen bilirsin bu soruyu bana 5 yıl önce sorsaydın cevap verirdim. Bugün bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım hedeflerini gerçekleştirirsin dostum.
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 7 Eylül 2023 #17 Monamina dedi: Umarım hedeflerini gerçekleştirirsin dostum. Genişletmek için tıkla... İnşallah sende
5 577275 Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 3 7 Eylül 2023 #18 BİM'e kasiyer yetiştirir bu bölüm.
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 9 Eylül 2023 #19 577275 dedi: BİM'e kasiyer yetiştirir bu bölüm. Genişletmek için tıkla... Tıp hariç yetiştirmeye bölüm yokki ne aga
577275 dedi: BİM'e kasiyer yetiştirir bu bölüm. Genişletmek için tıkla... Tıp hariç yetiştirmeye bölüm yokki ne aga
mithrandir16 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #20 577275 dedi: BİM'e kasiyer yetiştirir bu bölüm. Genişletmek için tıkla... Birkaç güne üniversiteye gidiyorum. Dört sene sonra buraya yazacağım bakalım ne olacağım hep beraber göreceğiz reis.
577275 dedi: BİM'e kasiyer yetiştirir bu bölüm. Genişletmek için tıkla... Birkaç güne üniversiteye gidiyorum. Dört sene sonra buraya yazacağım bakalım ne olacağım hep beraber göreceğiz reis.