Oynanır ama tavsiyem eski mekanik ve kontrollere sahip olsa da sorun etmem derseniz ilk oyunları oynayıp sonra 4'e devam etmeniz. Yaza kadar bir PS4 bulma şansınız varsa o şekilde oynayabilirsiniz. PC'de emülatör ile çalışıyor mu bilmiyorum ben Playstation 5'de oynadım.Merhaba arkadaşlar. Bu yaz GTA 6 için PS5 Pro alacağım ama onu alana kadar bazı oyunları PC'den oynayayım dedim ve unchartad 4 aldım, biraz oynadım. Sizce 1. 2. 3. oyun oynanmadan 4 oynanır mı?
Oynanır ama tavsiyem eski mekanik ve kontrollere sahip olsa da sorun etmem derseniz ilk oyunları oynayıp sonra 4'e devam etmeniz. Yaza kadar bir PS4 bulma şansınız varsa o şekilde oynayabilirsiniz. PC'de emülatör ile çalışıyor mu bilmiyorum ben PlayStation 5'te oynadım.
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz GTA 6 için PS5 Pro alacağım ama onu alana kadar bazı oyunları PC'den oynayayım dedim ve unchartad 4 aldım, biraz oynadım. Sizce 1. 2. 3. oyun oynanmadan 4 oynanır mı?
Oynanıyor paket halinde satılıyor diye biliyorum ismini hatırlamıyorum tabii ama PS Store'ye girince mutlaka bulursunuz.Peki eski oyunlar PS 5'de var mı? Ve bunu ilk oynayıp diğerlerini sonra oynasam olur mu?
Yaza kadar oynamayı planladığınız başka oyunlar yoksa oynayın gerçekten kaliteli bir oyun. Ama geçmişini de anlamanız açısından ilk oyunları oynayın sonradan mutlaka.Peki eski oyunlar PS 5'de var mı? Ve bunu ilk oynayıp diğerlerini sonra oynasam olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.