Uncharted 1-2-3 oynanmadan 4 oynanır mı?

MykPanda

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz GTA 6 için PS5 Pro alacağım ama onu alana kadar bazı oyunları PC'den oynayayım dedim ve unchartad 4 aldım, biraz oynadım. Sizce 1. 2. 3. oyun oynanmadan 4 oynanır mı?

Merhaba arkadaşlar. Bu yaz GTA 6 için PS5 Pro alacağım ama onu alana kadar bazı oyunları PC'den oynayayım dedim ve unchartad 4 aldım, biraz oynadım. Sizce 1. 2. 3. oyun oynanmadan 4 oynanır mı?
Oynanır ama tavsiyem eski mekanik ve kontrollere sahip olsa da sorun etmem derseniz ilk oyunları oynayıp sonra 4'e devam etmeniz. Yaza kadar bir PS4 bulma şansınız varsa o şekilde oynayabilirsiniz. PC'de emülatör ile çalışıyor mu bilmiyorum ben Playstation 5'de oynadım.

Oynanır ama tavsiyem eski mekanik ve kontrollere sahip olsa da sorun etmem derseniz ilk oyunları oynayıp sonra 4'e devam etmeniz. Yaza kadar bir PS4 bulma şansınız varsa o şekilde oynayabilirsiniz. PC'de emülatör ile çalışıyor mu bilmiyorum ben PlayStation 5'te oynadım.

Peki eski oyunlar PS 5'de var mı? Ve bunu ilk oynayıp diğerlerini sonra oynasam olur mu?

Yeni konular

Geri
Yukarı