Merhaba, Uncharted 4 almak istiyorum ancak o tür oyunlar hiç oynamıyorum o yüzden önce korsan yükleyip denemek istiyorum ama hangisini yükleyeceğimi bilemedim. Uncharted legacy of thieves Collection 71 GB bunu mu indirmeliyim yoksa Uncharted 4: A thief's end 28 GB bunu mu indirmeliyim? Bu sorum oyunun gerçeğini alacağım zaman da sormayım yeni alırken içinde söyleyin oyunu hızlıca bitirmeyi düşünüyorum.
Merhaba, Uncharted 4 almak istiyorum ancak o tür oyunlar hiç oynamıyorum o yüzden önce korsan yükleyip denemek istiyorum ama hangisini yükleyeceğimi bilemedim. Uncharted legacy of thieves Collection 71 GB bunu mu indirmeliyim yoksa Uncharted 4: A thief's end 28 GB bunu mu indirmeliyim? Bu sorum oyunun gerçeğini alacağım zaman da sormayım yeni alırken içinde söyleyin oyunu hızlıca bitirmeyi düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla PC için bakıyorsunuz. Uncharted 4 diye baktığınız şey muhtemelen PS için, çünkü Uncharted 4 bilgisayara yalnız olarak gelmedi. Legacy of Thieves Collection ise içinde Uncharted 4 ve Lost Legacy'yi bulunduran PS5 için yapılmış bir remaster versiyonu gibi bir şey, bu versiyon PC'ye de portlandı. Yani Legacy of Thieves Collection indirmeniz lazım, ayrıca belirtmekte fayda var ilk 3 oyunu oynamadan 4. oyunu oynamanızı önermiyorum.