Uncharted 4 benzeri oyun önerisi

Tolga Doğan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Uncharted 4 benzeri oyun arıyorum, sürükleyici hikayesi ve oynanışı, keşif vb. gerçekten başyapıt. Hikayesi gerçekten sağlam bir yapım varsa öneriniz nedir?

Uncharted en yakın tomb raiderder ama muhtemelen aynı keyfi alamazsın ama sürekleyici hikaye diyorsan God of War, The Last of Us veya RDR2 öneririm açık dünya hikaye diyorsan Days Gone, Horizon gibi oyunları düşünebilirsin hem hikaye hem oynanış hem de yaptığım işler hikayeyi değiştirsin istiyorsan dishonered serisi önerimdir Orta Çağ kılıç sallamalı hikaye istiyorsan kingdoms become öneririm çok klasik olsa da Crysis serisi güzel hocam ne istediğinizi tam yazmadığınız için bu kadarla bırakıyorum.

Uncharted en yakın tomb raiderder ama muhtemelen aynı keyfi alamazsın ama sürekleyici hikaye diyorsan God of War, The Last of Us veya RDR2 öneririm açık dünya hikaye diyorsan Days Gone, Horizon gibi oyunları düşünebilirsin hem hikaye hem oynanış hem de yaptığım işler hikayeyi değiştirsin istiyorsan dishonered serisi önerimdir Orta Çağ kılıç sallamalı hikaye istiyorsan kingdoms become öneririm çok klasik olsa da Crysis serisi güzel hocam ne istediğinizi tam yazmadığınız için bu kadarla bırakıyorum.

Hikayesi çok sağlam olan, aksiyon, macera, keşif vb. tarz da arıyorum. Konu da belirttim zaten, Uncharted 4 benzeri oyun arıyorum. Days gone aklım da aslın da.

Hocam üsteki yazdığım oyunların hepsi aşırı sağlam oyunlar zaten benim istediğim ne tarz aradığındı macera keşif diyorsan açık dünya hikayeli oyunlar istiyorsun Far Cry 3 düşünebilirsin Witcher 3 kesinlikle oyna derim ama senin en çok zevk alacağın oyun The Last of Us hocam bence zombi kıyameti var loot yapmak aşırı önemli ve sağlamda hikayesi var 2 adet oyunu var bir bak derim.

Hocam üsteki yazdığım oyunların hepsi aşırı sağlam oyunlar zaten benim istediğim ne tarz aradığındı macera keşif diyorsan açık dünya hikayeli oyunlar istiyorsun Far Cry 3 düşünebilirsin Witcher 3 kesinlikle oyna derim ama senin en çok zevk alacağın oyun The Last of Us hocam bence zombi kıyameti var loot yapmak aşırı önemli ve sağlamda hikayesi var 2 adet oyunu var bir bak derim.

Fiyatı biraz yüksekmiş. başka önerin varsa onları da söyleyebilirsin, hikaye odaklı ve sürükleyici.

Başka önerin var mı peki? Aksiyon, macera veya hikaye.

Dying Light var hocam first person mekanikleri çok güzel hikayeside hoş ve oyun hakkını veriyor iki adet oyunu var sürekli indirime giriyor 7 dolara kadar düştüğünü gördüm zaten artık en kötü oyun 200 TL.

Bir de Steam harici sitelerdede güzel indirimler var Epic Games veya xboxtada indirimler oluyor.

Fiyatı biraz yüksekmiş. Başka önerin varsa onları da söyleyebilirsin, hikaye odaklı ve sürükleyici.

Dying Light ilk oyunu 2 dolara düşmüş bedava şu an almak istiyorsan haberin olsun

Son düzenleme:
Geri
Yukarı