Uncharted da PC'ye Çıkar mı?

• Konuyu başlatan Ctvxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 6.044
Her oyun her platformda olursa arada rekabet olacağını düşünmüyorum. Ama kesin olarak ta kimse bir şey diyemez.

Tabiki hayır o zaman biz PS4'e neden para veriyoruz.Xbox yaptı çünkü Windows'un sahibi o Windows'a çıkarttı.Sony gidip de kendi oyununu başka bir çatı altında çıkarmaz.Hemde exclusive bir oyunu hiç çıkarmazlar.

PS4'e çıkan son oyun gelebilir çünkü PS4'ün yazılım kodları PC ile benzer yapıda. Ama PS3'ün yazılımı çok farklı, farklı kodlamalar ile yapılmış. O yüzden PS3'e çıkmış diğer oyunların çıkması imkansız değil ama zor.

Bu videoda açıklıyordu sanırım neden PS3 oyunları zor olarak PC'ye port edilebileceği.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında ilk 3 oyun da sonradan Türkçe seslendirme ile PS4 platformuna çıktığı için onları da kolayca PC platformuna getirebilirler.

Keşke tüm exclusive oyunlar PC platformuna da çıksa ve PS4 sahibi olmayan arkadaşlar da o oyunların keyfine varabilse diyorum ve iyi akşamlar diliyorum 😀
O zaman rekabet denen bir şey kalmaz. Microsoft baktı Sony özel oyunları ile hakimiyet sağlıyor, 1. parti oyunlara yatırım yapmaya başladı. Sony de baktı Microsoft Gamepass ile bir sürü insan çekiyor, PS Now aboneliğine %50 indirim yapıp 3 ayda bir kaliteli 3 oyun koymaya başladı.

Rekabet iyidir.
Ps4 plus tan Uncharted alan varsa Uncharted Drakes Fortune chapter 10 save atabilir misiniz daha gerisinde olsanız da olur
Oyun kayıtları hesaba bağlı. Baksa hesabın kayıt dosyasını kullanamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı