Oyun Uncharted Legacy of Thieves Collection Steam oyun kodu 251,69 TL!

Osman Nuri23

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2021
Mesajlar
3.554
Makaleler
2
Çözümler
28


Uncharted Legacy of Thieves Collection Etail.com.tr'de "etailegacy" kupon kodunu kullanarak fazladan yüzde 10 indirimle 251,69 TL'ye alabilirsiniz. Site Steam oyun kodu olarak oyunu veriyor. Şu ana kadarki oyunun düştüğü en düşük fiyat. Site güvenilir ancak yapacağınız alışverişte yine de sorun yaşarsanız sorumluluk size aittir.


Aşağıdaki sitede alışveriş nasıl yapıldığıyla ve sitenin güvenilir olduğuyla ilgili bilgi verilmekte. Meraklısı ve siteden alışveriş yapmayı bilmeyenler inceleyebilir.

 
Spider-Man ve God of War'dan sonra yine ön sipariş olmasına rağmen çok iyi indirim yaptılar. Spider-Man'de ön sipariş dönemi 500TL'lik oyunu 350TL'ye God of War dönemi 230TL'ye satmışlardı. Bu arada site güvenilir. Forumda bu siteden Uncharted, Spider-Man ve God of War alan insan çok.
 

Uncharted legacy of thieves Collection Etail.com.tr'de "etailegacy" kupon kodunu kullanarak fazladan yüzde 10 indirimle 251,69 TL'ye alabilirsiniz. Site Steam oyun kodu olarak oyunu veriyor. Şu ana kadarki oyunun düştüğü en düşük fiyat. Site güvenilir ancak yapacağınız alışverişte yine de sorun yaşarsanız sorumluluk size aittir.

Aşağıdaki sitede alışveriş nasıl yapıldığıyla ve sitenin güvenilir olduğuyla ilgili bilgi verilmekte. Meraklısı ve siteden alışveriş yapmayı bilmeyenler inceleyebilir.


Ben aldım ama key daha verilmedi geçen hafta cuma almıştım.
 
Haftaya alırım, belki biraz daha düşer fiyatı. 1000 TL fiyatları gördükten sonra metacritic must play ünvanı olan bir oyun için oldukça ucuza satıyorlar.
 
Acele etmeyin Spider-Man'de aynısı oldu çıktı yine aynı fiyatta kaldı çıkış tarihini bekleyin çok talep görmeyince indirdiler biraz daha bekleyin sabredin.
 
Kupon kodunu kabul etmiyor, yapabilen var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı