Uncharted Legacy of Thieves Collection Türkçe yama nereden indirilir?

JatexD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam'den Uncharted Legacy of Thieves Collection yükledim fakat ayarlarda falan Türkçe dil dublaj olarak ve alt yazı olarak yok, dil dosyalarını atacak biri var mı?

Merhaba, Steam'den Uncharted Legacy of Thieves Collection yükledim fakat ayarlarda falan Türkçe dil dublaj olarak ve alt yazı olarak yok, dil dosyalarını atacak biri var mı?

Steam'den indirdiyseniz Türkçe dublaj ve alt yazı olması lazım. Yoksa silip geri yükleyin.

Steam'den indirdiyseniz Türkçe dublaj ve alt yazı olması lazım. Yoksa silip geri yükleyin.
vallahi bi sen akıllısın biliyor musun gerçekten nerden biliyorsun steam versiyonda türkçe dublaj ve alt yazı olduğunu? On kere dosyaları doğruladım on kere sil kur yaptım OLMUYOR KANKA YOK

oyun dosyalarında dil dosyaları var fakat ayarlarda sadece 3 dil gözüküyor

Vallahi bir sen akıllısın biliyor musun gerçekten nereden biliyorsun Steam versiyonda Türkçe dublaj ve alt yazı olduğunu? On kere dosyaları doğruladım on kere sil kur yaptım OLMUYOR KANKA YOK

Oyun dosyalarında dil dosyaları var fakat ayarlarda sadece 3 dil gözüküyor

Saçma saçma atar gider yapmak bir sen akıllısın demek yerine denediğin ama çalışmayan yöntemleri yazarsın bunları denedim farklı yöntem var mı dersin. Oyunun yazı dilide mi yabancı yoksa sadece dublaj mı Türkçe değil?

Saçma saçma atar gider yapmak bir sen akıllısın demek yerine denediğin ama çalışmayan yöntemleri yazarsın bunları denedim farklı yöntem var mı dersin. Oyunun yazı dilide mi yabancı yoksa sadece dublaj mı Tür
Vallahi bir sen akıllısın biliyor musun gerçekten nereden biliyorsun Steam versiyonda Türkçe dublaj ve alt yazı olduğunu? On kere dosyaları doğruladım on kere sil kur yaptım O

Vallahi bir sen akıllısın biliyor musun gerçekten nereden biliyorsun Steam versiyonda Türkçe dublaj ve alt yazı olduğunu? On kere dosyaları doğruladım on kere sil kur yaptım OLMUYOR KANKA YOK

Oyun dosyalarında dil dosyaları var fakat ayarlarda sadece 3 dil gözüküyor

Aynı durum bende de var sadece İngilizce UK İngilizcesi bir de Çince var çözümünü buldunuz mu acaba?

Aynı durum bende de var sadece İngilizce UK İngilizcesi bir de Çince var çözümünü buldunuz mu acaba?
hocam oyun dosyalarında dil dosyaları var ya oraya gir tüm diller var ordan english olanı çıkart klasörden sonra turkish olanın ismini english olarak değiştir sorun çözülüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı