Uncharted serisi oynanır mı?

Selamlar. Uncharted 4 oynamak istiyorum oyun sağlam duruyor ama malum, sinematik ve hikaye ağırlıklı bir oyun. Hikayeyi bilmek lazım ama sizce hikayeyi YouTube'dan mı izlemeliyim, yoksa tüm önceki oyunları oynanır mı?

Seriyi defalarca bitirmiş, 2. ve 3. oyunları platinlemiş biri olarak serinin önceki oyunlarını oynayıp 4. oyuna geçilmesini öneririm. 1. oyun sıkabilir onu oynamaktansa hikâye özetini izlemek daha mantıklı olur fakat 2,3,4 kesinlikle oynanmalı.

Size katılıyorum hocam.

Hocam Nathan Drake Collection içerisinde 3 oyun da var mı acaba?

Kesinlikle oynanması gereken oyunlardan bir tanesi. Özeliikle Türkçe dublajları efsane ötesi. Piyasadaki nadir ve kaliteli Türkçe dublaja sahip oyun serilerindendir kendisi.

Çok teşekkürler hocam. Oynayacağım ancak 1. oyun neden sıkar dediniz? Teknik olarak eski bir oyun olduğundan mı?
Hem eski olduğundan hem de çok tek düze olduğundan. Bölüm dizaynı serinin diğer oyunları kadar çeşitli değil. Uncharted serisini çok seven, defalarca bitiren biri olarak 1. oyunu oynarken sıkılmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…